Samsung a acordat premiile Best of Galaxy Store la SDC 2019

829
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

La Samsung Developer Conference (SDC 2019), compania sud-coreeană a premiat dezvoltatorii și designerii de aplicații. Gigantul tech a anunțat premiile sale Best of Galaxy Store Awards 2019 – o listă anuală a ceea ce consideră că este cel mai bun conținut disponibil în Galaxy Store.

Premiile Best of Galaxy Store au fost lansate în 2018. Atunci Samsung a premiat cinci câștigători pentru cea mai bună aplicație, cel mai bun joc, cea mai bună temă, aplicația Galaxy Watch și Galaxy Watch Face. Acum, la SDC 2019 au fost acordate mai multe premii.

Samsung a acordat 25 de premii în acest an pentru dezvoltatori și designeri de jocuri, aplicații, fețe de ceas și teme pentru smartphone. Premiul răsplătește atât aplicațiile cele mai performante ale anului, cât și cele care îmbrățișează cel mai bine spiritul de inovație, calitate și creativitate Samsung.

Câștigătorii premiilor Best of Galaxy Store au fost invitați la SDC 2019. Aici au participat la Ceremonia Premiilor Best of Galaxy Store, unde au primit premiul Best of Galaxy Store 2019. Câștigătorii primesc, de asemenea, un banner Best of Galaxy Store Award 2019, prezentat pe Galaxy Store, precum și alte avantaje.

Best of Galaxy Store la SDC 2019

Anul acesta, Galaxy Store a obținut un makeover, aducând cu sine un aspect nou și un rebrand, împreună cu o serie de îmbunătățiri și funcții noi. Recomandările personalizate mai bune, capacitatea de căutare îmbunătățită și integrarea cu recompensele Samsung oferă utilizatorilor o experiență mult mai bună. Dar poate cea mai interesantă caracteristică nouă sunt paginile editoriale pentru promovarea mai eficientă a conținutului și aplicațiilor disponibile. Samsung Galaxy Store are peste 400 de milioane de utilizatori activi lunari din întreaga lume.

Galaxy Store este un magazin de aplicații folosit pentru dispozitivele fabricate de Samsung. A fost lansat în septembrie 2009. Este destinat în principal smartphone-urilor, tabletelor și smartwach-urilor Samsung. Galaxy Store este disponibil în 125 de țări.

Comunitatea de dezvoltatori muncitori și dedicați este inima Galaxy Store”. A declarat Chris Jo, VP & GM, șef de Mgmt Store, Biz Dev & Biz Operations. „În ultimii ani, magazinul a făcut progrese incredibile, iar dezvoltatorii noștri au contribuit la acest succes. Prin urmare, am vrut să răsplătim cea mai bună muncă pe care această comunitate o are de oferit.”

Iată câțiva dintre câștigătorii Best of Galaxy Store 2019 la SDC 2019.

Cel mai bun joc de curse 2019: Asfalt 9: Legende

Punți piciorul pe pedală și parcurgeți străzile în cea mai recentă ediție a jocului de curse blockbuster al Gameloft, Asphalt 9: Legends. Jucătorii își pot alege mașina de vis dintr-o listă de mașini bazată pe vehicule reale de la cei mai mari producători de mașini de curse din lume.

Grafica imersivă aduce o experiență asemănătoare consolei, profitând la maxim de cea mai bună tehnologie de afișare Samsung. Jocul oferă și elemente sociale, cum ar fi clubul de curse, pentru a permite jucătorilor să se conecteze și să colaboreze.

Cea mai bună aplicație socială 2019: TikTok

TikTok este o aplicație video populară pentru crearea și partajarea de conținut de dimensiuni mici. De la videoclipuri care prezintă divertisment creativ, dansuri și schițe, la abilități de bricolaj, TikTok a fost asaltată de utilizatori.

Aplicația permite utilizatorilor să creeze videoclipuri scurte, adesea incluzând muzică, care poate fi îmbunătățită cu o varietate de filtre și instrumente de editare în aplicație. Videoclipurile au de obicei 15 secunde și pot fi partajate direct pe TikTok sau în alte aplicații de social media.

Milioane de creatori folosesc TikTok pentru a-și arăta creativitatea și abilitățile în videoclipuri scurte care sunt interesante, spontane și autentice”. A spus Edward Chou, șef de marketing, TikTok SUA. „Suntem onorați să fim premiați de echipa editorială a magazinului Galaxy Store. Suntem încântați să oferim în continuare oportunități creative și o experiență veselă comunității noastre globale de utilizatori.”

Cele mai bune teme de colaborare de brand 2019: Cogul Planet MLB Theme

În parteneriat cu Baseball League Major din SUA, furnizorul coreean de conținut digital, Cogul Planet, a lansat mai multe teme MLB pentru smartphone-uri pe Galaxy Store în aprilie 2019. Temele sărbătoresc echipele câștigătoare ale World Series și au fost premiate la SDC 2019, potrivit News Samsung.

Extindem puterea de brand a MLB în SUA cu peste 100.000 de descărcări în Galaxy Store din aprilie”. A spus un CEO Bo-mook Choi. „În viitor, intenționăm să lansăm mai multe teme MLB diverse, astfel încât să ne putem apropia de fanii din întreaga lume.”

Cel mai bun designer de ceasuri 2019: Matteo Dini

Dispunând de o serie de fețe de ceasuri digitale și analogice pentru ceasuri inteligente Tizen precum Samsung Galaxy Watch, Matteo Dini este premiat pentru mixul său de design modern și clasic.

Lucrul cu Samsung este ceva excepțional”, a spus Matteo Dini, Designer și CEO, premiat la SDC 2019. „În fiecare zi sunt în contact cu oameni din întreaga lume care apreciază fețele de ceas și le folosesc zilnic. Este foarte interesant!