Acasă Stiri Premiul "Best Smartphone" pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+

Premiul „Best Smartphone” pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+

Mobile World Congress Shanghai 2017, a acordat premiul „Best Smartphone” pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

MWC 2017 Shanghai este organizat în parteneriat cu GSMA și se desfășoară în perioada 28 iunie – 1 iulie 2017. GSMA – Global System Mobile Association, este un organism comercial care reprezintă interesele operatorilor de telefonie mobilă din întreaga lume.

Eveniment de primă importanță din industrie în Asia, Mobile World Congress Shanghai este organizat anual, peste 65.000 de participanți iau parte la evenimentul de la Shanghai, inclusiv profesioniști din întreaga industrie a telefoniei mobile și sectoarele adiacente, precum și consumatori.

Expoziția de la Mobile World Congress din Shanghai prezintă produse, servicii și tehnologii inovatoare, care modelează viitorul telefoniei mobile și întregul ecosistem mobil, precum și din industria aferentă, din industria electronică auto și industria electronică de consum.

GSMA -Aproximativ 800 de operatori de telefonie mobilă sunt membri ai GSMA. Asociația reprezintă membrii săi prin programe industriale și grupuri de lucru și organizează cea mai mare expoziție și conferință anuală din industria telefoniei mobile, Mobile World Congress. GSMA are sediul în Londra, și birouri în Atlanta, Hong Kong, Shanghai, Barcelona, Bruxelles, Brasilia, Nairobi și New Delhi.

Noul duo smartphone lansat anul acesta pe piață de către Samsung, continuă să aducă din ce în ce mai multe premii pentru companie.

Premiile Asia Mobile 2017 „Best Smartphone” au fost acordate pentru Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+. Premiile sunt acordate anual pentru recunoașterea inovațiile care schimbă jocul în industria de telefonie mobilă, la cel mai mare eveniment al telefoniei mobile din Asia, Mobile World Congress Shanghai.

Cel mai important premiu pentru un smartphone pe care Galaxy S8 la adus companiei Samsung a fost acordat de jurnaliști, analiști și persoane care au o influență considerabilă pe piața telefoniei celulare.

Ei au luat în considerare o serie de factori, cum ar fi designul fizic și experiența utilizatorilor, simplitatea utilizării, performanța, factorul inovator, chiar și costul produsului.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au punctat la toate categoriile luate în considerare și au fost astfel onorate cu „Best Smartphone”, premiul cel mai prestigios la Asia Mobile Awards 2017.

Aceasta este probabil cea mai mare recunoaștere acordată perechii pilot de până acum, dat fiind că cele două telefoane nu puteau concura la MWC 2017 Barcelona, fiind anunțate ulterior.

Este o mare onoare pentru companie ca cele mai recente și fără îndoială cele mai performante smartphone-uri ale acesteia să fie câștigătoarele premiului cel mare.

Înainte de acest premiu, Samsung tocmai a anunțat că a primit șapte premii la Festivalul Internațional de creație Cannes Lions, cel mai mare eveniment de acest fel din industria publicității.

Telefoanele sunt într-adevăr demne de toată lauda, demne de „MAGNA CUM LAUDE„.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...