O nouă versiune beta One UI 4 lansată pentru Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3

375
O noua versiune beta One UI 4 lansata pentru Galaxy Z Flip 3 si Z Fold 3
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat trei versiuni beta One UI 4 pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 în luna noiembrie. A urmat apoi versiunea stabilă lansată pentru cele două modele luna aceasta. Cu toate acestea, actualizarea stabilă a avut multe probleme și a fost plină de erori. Mulți utilizatori s-au plâns de probleme cu modul întunecat, pâlpâirea ecranului și performanțe dezamăgitoare. Urmarea: Samsung lansează acum încă o versiune beta One UI 4 pentru cele două pliabile.

Aceasta este oficial cea de-a patra versiune beta One UI 4 pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Așa cum este cazul versiunilor beta, aceasta este limitată la clienții înscriși în programul beta Samsung. Această versiune beta poartă versiunea de firmware ZUL4. Informațiile despre actualizare provin de pe forumurile comunității Samsung, via AndroidHeadlines, în timp ce vedem și jurnalul de modificări. Postările pe forum ale membrilor sugerează că o mare parte dintre problemele de stabilitate observate cu versiunea stabilă au fost remediate.

O nouă versiune beta One UI 4 pentru Z Flip 3 și Z Fold 3

Jurnalul de modificări menționează, de asemenea, remedierea „fenomenului de pornire în modul sigur sau de intrare în modul de recuperare după actualizare”, o problemă cu care se confruntă mai mulți utilizatori în urma actualizării stabile One UI 4.

Samsung clarifică faptul că cele două pliabile vor reveni acum la raporturile implicite de 16:9 sau 4:3 după actualizare. Producătorul coreean remediază, de asemenea, o eroare în care linkurile Instagram nu se deschideau în aplicații precum Facebook. În cele din urmă, actualizarea rezolvă și problemele de instabilitate cu aplicația Kiwoom Securities. Postarea de pe forum avertizează utilizatorii că instalarea actualizării ar putea aduce unele probleme. Deci, utilizatorii ar trebui să facă copii de rezervă pentru Galaxy Z Fold 3 sau Z Flip 3 înainte de actualizare.

Instagram este o rețea socială de photo-sharing și video-sharing. A fost lansat în octombrie 2010. Numele este o combinație de „instant camera” și „telegram”. Instagran a fost cumpărat de Facebook în 2012 pentru ~1 miliard USD.

Companiile lansează versiuni beta pentru a detecta erori și alte probleme înainte de actualizarea stabilă. Dar asta nu împiedică erorile să apară pe versiunile stabile. Samsung este printre cei mai rapizi care lansează actualizări de securitate și software. Poate că este timpul să sacrifice viteza pentru calitate, în special pentru produsele sale emblematice premium.

Samsung a decis să oprească lansarea actualizării One UI 4 pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 la doar o zi după lansarea acesteia. Pe lângă problemele de mai sus, unii clienți au găsit chiar și probleme cu aplicații precum YouTube și Netflix. În plus, unii utilizatori nu au putut face camera implicită să funcționeze după actualizare.