Bing AI ajunge pe dispozitivele Samsung Galaxy cu SwiftKey încorporat

215
Bing AI ajunge pe dispozitivele Samsung Galaxy cu SwiftKey incorporat
Sursa foto: theverge.com

Tastatura SwiftKey de la Microsoft este preinstalată în interfața Samsung One UI. Acum o nouă actualizare a tastaturii va aduce Bing AI pe dispozitivele Samsung Galaxy. SwiftKey a primit recent integrarea Bing, care pune chatbot-ul Microsoft la îndemâna utilizatorilor care au instalată această tastatură. Dar acum, instrumentul de căutare bazat pe OpenAI va fi automat pe aproape orice dispozitiv Samsung Galaxy modern.

Toate dispozitivele Samsung Galaxy folosesc propriul lansator Android One UI, iar acel lansator include o tastatură SwiftKey integrată în sistem. Aceasta înseamnă că Bing AI de la Microsoft își face direct intrarea Kool-Aid în Galaxies, potrivit TheVerge. Săptămâna trecută, Microsoft a intervenit și asupra utilizatorilor care au încercat browserul rival Bard on Edge de la Google.

SwiftKey cu Bing AI pe telefoanele Samsung Galaxy

Această actualizare Bing a început să fie lansată pentru iOS și Android la mijlocul lunii aprilie. Cu toate acestea, acum Bing AI este integrat în tastatura SwiftKey încorporată în interfața Samsung One UI. Cu alte cuvinte, dispozitivele Samsung Galaxy au acum acces la instrumentul Microsoft.

Microsoft a distribuit actualizarea SwiftKey pe Twitter ieri și a declarat că noua versiune, 9.10.11.10, va fi lansată „în următoarele zile” pentru utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy. Noua funcție Bing AI a fost lansată pentru utilizatorii SwiftKey de la jumătatea lunii aprilie, inclusiv pe versiunea iOS recent reînviată.

Bing AI este motorul de căutare Microsoft Bing, dar îmbunătățit cu inteligență artificială (AI). Microsoft a investit 10 miliarde de dolari în OpenAI, firma de inteligență artificială care a dezvoltat Chat GPT. Trecerea Bing la AI era inevitabilă.

Desigur, utilizatorii Galaxy care nu doresc ca Bing AI să fie folosit în tastatură pot evita acest lucru. Ei pot utiliza în continuare tastatura principală și implicită a Samsung. Puteți comuta tastaturile pe Android accesând Setări -> Limbi și introducere de text -> Tastatură pe ecran. Dar chiar dacă schimbați tastaturile, acesta poate să nu fie ultimul lucru pe care utilizatorii de Samsung Galaxy îl văd despre Bing. Se pare că Samsung încearcă să renunțe la Google pentru a face din Bing și noua sa versiune implicită de căutare.