Bixby actualizat de Samsumg pentru a fi mai sigur pentru copii

281
Bixby actualizat de Samsumg pentru a fi mai sigur pentru copii
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung își face asistentul AI conversațional mai sigur pentru copii. Printr-o nouă actualizare Bixby este acum disponibil pentru conturile pentru copii pe dispozitivele Samsung Galaxy. Asistentul AI poate oferi conținut potrivit pentru copii și poate răspunde la întrebări într-un mod adecvat vârstei.

Echipa Bixby Operation a confirmat că funcția este acum disponibilă numai în SUA și Coreea de Sud. O actualizarea va fi lansată în perioada următoare pentru ca Bixby pentru copii să fie disponibil în mai multe țări. Procesul va fi treptat și nu există un interval de timp sau o foaie de parcurs precise, potrivit SamMobile. Important este că Samsung îl face pe Bixby mai sigur și mai bun pentru copii.

Dar, în ce mod este asistentul Bixby diferit pentru copii?

Bixby pentru copii poate fi activat printr-un cont Samsung după crearea unui grup de familie și configurarea unui cont pentru copii. Samsung susține că funcția este disponibilă pentru copiii sub 13 ani, deși această limită de vârstă poate diferi în funcție de țară. Această versiune de Bixby pentru copii este practic aceeași cu versiunea pe care o accesează adulții. Singura diferență este faptul că asistentul poate răspunde la multe lucruri pentru copii. De exemplu, copiii pot pune întrebări lui Bixby despre lectură, matematică sau alte lucruri, iar asistentul va răspunde cu răspunsuri adecvate vârstei.

Cuvântul matematică își are originea în cuvântul grecesc máthēma, care însemna „învățare”, „studiu”, „știință”. Matematicianul german Carl Friedrich Gauss, cunoscut ca „prințul al matematicii”, a numit matematica „Regina Științelor”.

Bixby pentru copii poate să spună povești, să pună muzică și să le permită copiilor să joace jocuri pentru copii. Judecând după modul în care funcția Samsung Kids funcționează în One UI, presupunem că jocurile mobile pentru copii oferite de Bixby sunt fără reclame, nu urmăresc activitatea copilului și previn tranzacțiile monetare nedorite. Anunțul Samsung menționează, de asemenea, că recenta actualizare Bixby a adus îmbunătățiri funcționale și unele remedieri de erori.

În ceea ce privește ceea ce ar putea urma în continuare pentru Bixby, sunt informații recente care indică faptul că Samsung ar putea lua în considerare să aducă capabilități avansate de model lingvistic la asistentul său. Compania se uită la instrumente precum ChatGPT ca un exemplu a ceea ce ar putea face cu asistentul în continuare. Samsung are o divizie de cercetare și dezvoltare AI deschisă să colaboreze cu firme de tehnologie din domeniul AI pentru îmbunătățirea în continuare a asistentului său.