Bixby – Asistentul virtual de inteligență artificială a lui Galaxy S8 este poliglot

1898

Este cunoscut acum că Samsung Galaxy S8, va veni cu un asistent virtual de inteligență artificială AI, numit Bixby.

Bixby va fi mult mai capabil decât rivalii săi și va fi foarte profund integrat în sistemul lui Samsung. Potrivit unei noi știri din presa sud-coreeană de la Etnews, Bixby va avea suport pentru a vorbi 7-8 limbi încă de la lansare, chiar mai mult decât Google Assistant.

Asistentul vocal al lui Google AI are în prezent suport pentru cinci limbi, engleză, portugheză, germană, braziliană și hindi.

Limba hindi este o limbă indo-europeană, considerată a fi descendentă directă din sanscrită, este vorbită pe teritoriul Indiei și mai multor țări din zonă. Hindi și engleza sunt limbile oficiale în India. Limba hindi mai este și limba oficială a statului Fiji. Peste 260 de milioane de persoane vorbesc această limbă pe glob.

Asistentul lui Samsung, Bixby conform relatărilor, va suporta până la 8 limbi de circulație internațională, dar fără a se limita la limba engleză, coreeană și chineză.

Samsung declară că asistentul personal AI, va fi și bancherul virtual al posesorului smartphone-ului, cel care îl va ghida la cumpărarea și plata produselor.

Ne putem aștepta, de asemenea, ca Bixby – având în vedere bagajul său lingvistic – să facă pasul în cele din urmă spre alte produse ale companiei Samsung Electronics, cum ar fi televizoare inteligente, aparate de uz casnic și alte dispozitive conectate.

Samsung intenționează să dezvolte sistemul de plată mobil, Samsung Pay, asistentul Bixby urmând să plătească inclusiv serviciile de sănătate, și serviciile către terțe părți.

Asistentul personal Bixby va juca cu siguranță un rol mult mai mare în ecosistemul imaginat de Samsung în anii următori.

Raportul reiterează că Samsung va prezenta Galaxy S8 la New York, pe 29 martie.

Toate informațiile despre punerea pe piață a terminalului converg spre data de 20 aprilie.

VIASamMobile