Noul Bixby cu o experiență simplificată și funcții solicitate de utilizatori

498
Noul Bixby cu o experienta simplificata si functii solicitate de utilizatori
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

De la prima lansare în 2017, Samsung a îmbunătățit permanent pe Bixby. A făcut din el un asistent mai inteligent pentru ai eficientiza sarcinile într-o platformă AI deschisă. Atât ecranul de pornire Bixby, cât și Bixby Voice au suferit transformări care au îmbunătățit gradul de utilizare. Ambele funcții au ajutat utilizatorii să facă mai multe lucruri cu dispozitivele lor, inclusiv cu aparatele de uz casnic Samsung, smartphone-urile și tabletele Galaxy. Cu suport pentru mai multe limbi și o suită de noi caracteristici de accesibilitate, Samsung a îmbunătățit experiența cu asistentul pentru milioane de consumatori din întreaga lume.

Acum Samsung face un pas mai departe pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a face funcțiile asistentului mai accesibile. Datorită evoluției continue a AI și pentru a oferi utilizatorilor experiențe mai bune, Bixby s-a integrat mult mai bine cu smartphone-urile, dispozitivele portabile și tabletele Galaxy. Pentru toate acestea a fost și este un instrument pentru a executa mai bine comenzile vocale pe toate aceste dispozitive. Prin cea mai recentă actualizare utilizatorii se pot bucura de un control al dispozitivelor Galaxy mai ușor decât oricând. Iată o privire asupra schimbărilor care vin cu această actualizare la asistentul Samsung.

O experiență de utilizator simplificată cu noul Bixby

Samsung a actualizat designul noului Bixby, aducându-l în concordanță cu experiența utilizatorului găsită în interfața de utilizare Samsung One. Trecând dincolo de fundalul albastru original, aplicația Bixby Voice se schimbă acum în funcție de modul de afișare al telefonului. Defilarea orizontală și verticală ușoară vă pune o varietate de comenzi noi la îndemână. În același timp îmbunătățirile de performanță ajută la executarea mai rapidă a comenzilor utilizatorilor. Citirea îmbunătățită, împreună cu adăugarea de teme deschise și întunecate, care aduc o experiență de design mai consistentă aplicației Bixby Voice, se dovedesc deja a fi schimbări plăcute.

Utilizatorii care au participat la cel mai recent sondaj de pre-lansare a aplicației Bixby au declarat că au găsit că noua versiune este mai strălucitoare, mai plină de viață și mai ușor de utilizat decât versiunile anterioare.

Bixby a fost conceput cu un omolog feminin, Kestra. Numele Bixby și Kestra sunt asociate în mod direct sau indirect, cu Star Trek. Ceea ce în film era considerată o ficțiune acum a devenit realitate – comanda vocală a dispozitivelor.

Mai mult conținut dintr-o privire. Cu această actualizare a asistentului compania a unificat structura aplicației pentru a facilita găsirea a ceea ce căutați. Actualizarea combină comenzile recomandate, tendințele și Marketplace toate într-un meniu convenabil, astfel încât să puteți utiliza comenzile vocale dintr-un singur loc. Structura simplificată elimină necesitatea de a trece prin diferite meniuri sau file, permițându-vă să vedeți cele mai importante informații de care aveți nevoie doar cu o privire.

Mai puține întreruperi și disponibilitatea pe Samsung DeX

Indiferent dacă navigați pe web sau vizionați un videoclip, puteți utiliza acum asistentul Samsung fără a vă întrerupe fluxul. În loc să ocupe întregul ecran, Bixby Voice ocupă acum doar treimea inferioară a ecranului. În acest fel puteți emite comenzi fără a părăsi aplicația curentă. Asta înseamnă mai puține întreruperi pe ecran când joci sau când folosești o hartă pentru a-ți găsi destinația. Indicatorul de conversație a fost, de asemenea, schimbat din pictograma Bixby într-o bară, care crește pe măsură ce vorbiți pentru a indica recunoașterea vocii pentru un aspect mai dinamic și modern.

Găsiți comanda potrivită cu asistentul Bixby. Utilizarea asistentului se simte acum mult mai personală, conform Samsung Newsroom. Acum serviciul oferă sugestii de comandă vocală personalizate pe baza modelelor dvs. de utilizare. Cu recomandări pentru o varietate de aplicații și servicii puteți acum să descoperiți mai multe modalități de a utiliza Bixby și de a vă îmbunătăți experiența Galaxy.

Descoperirea de noi modalități de utilizare a Bixby este, de asemenea, posibilă prin verificarea cu ajutorul comenzilor vocale. Dacă atingeți ecranul principal Bixby îl veți reîmprospăta, oferind o nouă listă de comenzi recomandate din care să testați.

Bixby ajunge și pe Samsung DeX. Productivitatea nu a fost niciodată mai ușoară cu asistentul companiei disponibil acum pe Samsung DeX. Fie că lucrați la o prezentare sau streaming video pe un ecran mai mare, Bixby de pe Samsung DeX vă permite să deschideți cu ușurință aplicații sau să căutați conținut pe computerul dvs. sau pe un monitor mai mare.