Samsung Bixby actualizat, primește o funcție similară cu Google Assistant

319
Samsung Bixby actualizat
Sursa Foto: via androidpolice.com

Chiar dacă lumea iubește foarte mult telefoanele Samsung acest entuziasm nu se extinde la asistentul său vocal Bixby. În timp ce Google Assistant are o mulțime de fani Android, la fel ca Siri pentru Apple, Samsung chiar s-a chinuit să-i atragă pe oameni să se intereseze de Bixby. Dar, încă sunt mulți utilizatori care caută să-l dezactiveze pe telefoanele lor în favoarea Google Assistant.

Poate că acest lucru motivează și mai mult compania să îmbunătățească lucrurile în privința lui Bixby. Și până acum gigantul tech a lansat permanent diverse actualizări pentru ca majordomul Bixby să devină mai bun. Acum Samsung a lansat o nouă actualizare care vă permite să acceptați apeluri cu o comandă mai puțin. O funcție similară are și asistentul Google.

Actualizare Samsung pentru asistentul inteligent Bixby

Samsung a lansat zilele trecute versiunea 3.2.12.16 pentru Bixby, conform AndroidPolice. Noul software vă permite să acceptați apelurile primite prin lansarea unei comenzi „Acceptare apel” fără a fi nevoie să folosiți mai întâi cuvântul de activare „Hi, Bixby”. În mod similar, vă permite, de asemenea, să spuneți „opriți alarma” pentru a reduce aceste bâzâituri de dimineață, fără un apel explicit către Bixby.

Sună exact ca ceea ce a făcut Google în ultima vreme cu fraze rapide pentru asistentul său. Anul trecut, Google a adăugat capacitatea de a răspunde la apeluri telefonice și de a opri alarmele fără a spune „Hei Google”. De atunci Google a extins lista de comenzi acceptate pentru asistentul său. Cea mai recentă adăugare vă permite să opriți difuzorul sau afișajul inteligent cu un simplu „Oprire”. Samsung a preluat în mod clar câteva repere lucruri de la Google și sperăm că va continua să extindă lista de comenzi acceptate. Sperăm ca Samsung să ofere celor pasionați de Bixby motive să rămână în continuare atașați de acesta.

Bixby a fost numit după Jerome Bixby un scriitor american de science-fiction care a scris mai multe episoade din Star Trek. Bixby a fost conceput cu un omolog feminin, Kestra. Numele Bixby și Kestra sunt asociate în mod direct cu Star Trek.

Întotdeauna ne place să vedem că tehnologia ne oferă modalități mai simple de a face lucrurile. Această actualizare a calității vieții face exact asta eliminând un pas suplimentar în timp ce folosim Bixby. Noua funcție este disponibilă în prezent pentru seria Galaxy S22, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Conform informațiilor noua funcție se va extinde la mai multe smartphone-uri Galaxy în perioada următoare. Puteți descărca noua versiune din Samsung Galaxy Store.