Asistentul vocal inteligent Samsung Bixby primește un nou design

650
Sursa Foto:venturebeat.com

Samsung se pare că renunță la asistentul Bixby de luna aceasta, pentru unele dintre caracteristicile de realitate augmentată. Dar gigantul high-tech nu intenționează să renunțe la asistentul său virtual inteligent încă. Dimpotrivă, Samsung împinge acum o actualizare pentru asistentul vocal care introduce o pictogramă actualizată și o reîmprospătare vizuală completă.

Noua reproiectare a lui Bixby a început deja să fie lansată pentru utilizatori. Din ce vedem pare a fi o încrucișare între asistentul inteligent Google Assistant introdus anul trecut și Siri de pe iOS 14. Noua actualizare a asistentului Samsung aduce noi icoane și un design complet nou.

Noi pictograme pentru asistentul Samsung Bixby

Interfața Bixby actualizată nu mai ocupă întreaga pagină. În schimb, interfața Bixby apare acum doar într-o mică secțiune din partea de jos a paginii, cu un fundal decolorat, cum este Asistentul Google. Vechea pictogramă a asistentului a fost, de asemenea, înlocuită cu o alternativă mai plată, care trece la o bară orizontală atunci când asistentul vocal vă ascultă comanda.

Pagina Bixby a fost, de asemenea, actualizată cu o bară de navigare de jos care găzduiește trei pictograme. O pictogramă de tastatură pentru a emite comenzi bazate pe text; o pictogramă de microfon pentru a emite comenzi vocale; și o nouă pictogramă de acasă. Pictograma tastaturii este pentru a emite comenzi bazate pe text, iar pictograma microfonului este pentru a emite comenzi vocale către asistentul Samsung.

Asistentul Samsung a fost numit după Jerome Bixby, fost scriitor american de science-fiction care a scris mai multe episoade din Star Trek. Bixby a fost conceput cu un omolog feminin, Kestra. Numele Bixby și Kestra sunt asociate în mod direct sau indirect, cu Star Trek.

Schema de culori a paginii a fost, de asemenea, actualizată de la diferite nuanțe de albastru la negru / gri. Interfața asistentului Samsung actualizată este probabil o parte a actualizării Bixby Voice 3.0. Această actualizare este lansată în prezent pentru utilizatorii care rulează atât One UI 2.1, cât și Samsung One UI 2.5.

Lucrul bun este că noul Bixby renovat este lansat pentru toți utilizatorii Samsung, conform XDA-Developers. Cu toate acestea, versiunea de actualizare nu este disponibilă pentru toți utilizatorii în acest moment. Asigurați-vă că rulați One UI 2.1 sau One UI 2.5 bazat pe Android 10. Dacă nu ați primit încă actualizarea atunci, este un proces normal în care actualizarea este împinsă treptat. Deci, este posibil să trebuiască să așteptați puțin.