Asistentul inteligent Bixby vorbește acum încă cinci limbi

898

La Samsung Developer Conference, care a început acum câteva momente la San Francisco, Samsung a anunțat că asistentul său inteligent va vorbi încă cinci limbi de circulație internațională. Ei bine, patru sunt noi: limba franceză, limba germană, italiană și limba spaniolă. Cea de-a cincea este engleza, care va veni ca o completare la engleza americana pe care Bixby a vorbit-o de la început.

Potrivit SamMobile, cu cele cinci limbi adăugate, Bixby va susține un total de opt limbi. Cele actuale includ limba engleză americană, chineză și limba coreeană. Samsung a arătat, de asemenea, că dezvoltatorii vor putea să acceseze Bixby cu noi instrumente de dezvoltare. Tot ce va fi creat de dezvoltatorii terți va fi disponibil în Bixby Marketplace.

Bixby Capsules deschide asistentul Samsung pentru dezvoltatori

Samsung a deschis în sfârșit asistentul său Bixby unor dezvoltatori terți. Prin acest lucru Samsung permite acestora să dezvolte noi aplicații, să construiască noi experiențe și să le conecteze la asistentul virtual Samsung. Compania a anunțat astăzi lansarea Bixby Capsules, ceea ce numește caracteristicile sau serviciile pe care dezvoltatorii le creează pentru asistentul său.

Tot la San Francisco Samsung a anunțat lansarea studioului Bixby Developer Studio. Este o colecție de instrumente care vor permite dezvoltatorilor să creeze noi servicii pentru Bixby. Sunt de fapt aceleași instrumente pe care Samsung le folosește pentru a dezvolta o experiență nouă pentru Bixby.

Samsung Developer Conference, reunește mii de dezvoltatori din tehnologie, lideri de afaceri, inovatori, designeri din toată lumea pentru a afla și discuta despre tehnologiile inteligente viitoare. Acest eveniment de două zile, este organizat de Samsung și se desfășoară între 7 și 9 noiembrie la San Francisco.

Dezvoltatorii vor putea crea Bixby Capsules folosind Bixby Developer Studio. Dezvoltatorii pot crea noi abilități pentru Bixby. Acestea ar putea să îi permită asistentului să vă cheme un taxi Uber sau să verifice soldul contului dvs. bancar. Bixby Developer Studio deschide o lume de posibilități pentru asistentul companiei.

Capsulele Bixby create de dezvoltatori vor fi distribuite prin Bixby Marketplace. Este un hub dedicat pentru toate experiențele terților create pentru asistent. Platforma Bixby va permite dezvoltatorilor să își adapteze cu ușurință capsulele de la dispozitivele mobile la televizoare, aparate de uz casnic și alte produse din ecosistemul Samsung. Bixby Developer Studio este acum disponibil pentru descărcare atât pentru Windows cât și pentru Mac de pe site-ul bixbydevelopers.com.

Vom reveni cu mai multe detalii despre Samsung Developer Conference 2018.