Samsung Blue Sky 5500 – un nou purificator de aer cu AI

170
Samsung Blue Sky 5500 un nou purificator de aer cu AI
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat un nou purificator de aer „Blue Sky 5500” cu funcții îmbunătățite de inteligență artificială. Samsung Blue Sky 5500 (pentru o zonă standard de utilizare 60 m²) este un produs inteligent cu AI, care operează purificatorul de aer în avans înainte ca nivelul de poluare să crească, prin aplicarea funcției „Curățenie personalizată AI+”.

Noul purificator de aer funcționează prin învățarea și compararea datelor privind calitatea aerului din interior și exterior și prin prezicerea calității aerului prin activarea unui senzor la fiecare 10 minute. În special, funcția personalizată Clean AI+ a fost recunoscută pentru performanța sa prin obținerea „certificării AI+”. Această certificare (ISO/IEC 25023:2016) a fost acordată pe baza respectării standardelor internaționale de către Asociația de Standarde din Coreea.

Samsung Blue Sky 5500 îndepărtează 99,999% din praful fin

Purificatorul de aer Samsung Blue Sky 5500 poate fi conectat cu SmartThings. În acest fel sunt posibile și setări de automatizare adaptate stilului de viață al utilizatorului. Astfel calitatea aerului poate fi gestionată cu ușurință conform rutinelor zilnice, cum ar fi când ieșiți sau mergeți la culcare. Vedeți pe I❤️Samsung la ce trebuie să fiți atenți când alegi un purificator de aer Samsung!

Noul purificator Samsung îndepărtează 99,999% din praful fin prin aplicarea unui sistem de curățare în trei etape. Sistemul constă într-un filtru ultrafin, un filtru de deodorizare cu cărbune și un filtru de colectare a prafului fin. Purificatorul are și un filtru pentru eliminarea diverse mirosuri și gaze nocive, potrivit Samsung Newsroom.

Honeywell International (SUA), Camfil (Suedia), Samsung Electronics, Sharp Electronics Corporation (Japonia), LG Corporation (Coreea de Sud) și Blue Star Limited (India) sunt principalii jucători pe piața globală a purificatoarelor de aer.

Samsung Blue Sky 5500 a fost lansat în patru culori: Canvas Grey, Santorini Beige, Champagne Beige și Sage Green. Prețul de de fabrică este de 549.000 de woni, în jur de 400 de euro. Cel mai probabil prețul la vânzare va fi puțin mai mare. Momentan purificatorul a fost lansat în Coreea de Sud și momentan Samsung nu a dat detalii despre disponibilitatea internațională.