La ce trebuie să fii atent atunci când alegi un purificator de aer Samsung

429
La ce trebue sa fii atent atunci cand alegi un purificator de aer Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

În contextual medical global actual este bine să avem grijă de o respirație sănătoasă. Pentru acest lucru un purificator de aer în locuință devine tot mai mult o necesitate. Dar, la ce ar trebui să fii atent atunci când alegi un purificator de aer Samsung pentru casa ta? Cu cât este mai frig afară, cu atât dorim să petrecem mai puțin timp afară.

Dar motivul pentru aceasta nu este doar frigul, ci și smogul tot mai prezent în orașe. Acesta ne deranjează cel mai mult atunci când temperatura scade sub zero. Un purificator de aer Samsung sau de la o altă companie, este o necesitate dacă vrem să respirăm sănătos în timp ce suntem acasă. Dar, cum să aleg un purificator de aer Samsung?

În fiecare zi trebuie să inspirăm aer toxic și nu există semne că această situație se va schimba mult în viitorul apropiat. Persoanele din așa-numitele grupuri vulnerabile, adică copiii, femeile însărcinate și persoanele în vârstă, precum și persoanele care suferă de astm și alergii, sunt cel mai afectate de efectele aerului poluat. Purificatorul de aer Samsung este un dispozitiv de folosit pe tot parcursul anului și joacă un rol cheie în sănătatea plămânilor noștri. Alegeți o respirație sănătoasă – alegeți un purificator de aer Samsung potrivit, urmând sfaturile de mai jos.

Alege un purificator de aer Samsung adaptat la dimensiunea interiorului

1. Adaptarea la dimensiunea interiorului este baza. În primul rând trebuie să știți dimensiunea suprafeței unde va fi amplasat purificatorul. Un dispozitiv prea mare, în raport cu locul, poate provoca mișcarea excesiva a aerului. Astfel o soluție mai bună este sa folosești două sau trei dispozitive cu o capacitate mai mică și să le așezi în astfel de încăperi precum living, dormitor sau camera unui copil.

CADR -Clean air delivery rate. Ratingul CADR este destinat utilizării numai cu echipamente proiectate pentru spații rezidențiale. În mod obișnuit sunt măsurate trei CADR-uri pentru un anumit dispozitiv: fum, polen și praf.

Denumirile purificatoarelor cu privire la destinația lor pot fi verificate cu ușurință pe etichetă. De multe ori sunt incluse chiar în numele purificatorului în sine. Acesta este și cazul purificatoarelor de aer Samsung AX34, AX47 Cube, AX60 sau AX90, conform Samsung Newsroom. Un parametru important este coeficientul CADR, care determină eficiența purificatorului. Un purificator bun va înlocui aerul din cameră de cel puțin trei ori într-o oră.

2. Notați tipul de filtru utilizat de un purificator de aer Samsung. Când căutăm un dispozitiv care să elimine eficient smogul și alți poluanți din spațiul de locuit, ar trebui să ne concentrăm pe purificatoare de aer echipate cu un filtru HEPA și cu carbon. Fiecare dintre aceste filtre este responsabil pentru eliminarea altor poluanți și, lucrând împreună, sunt capabili să purifice aerul aproape 100%.

Purificatoarele de aer Samsung folosesc un prefiltru avansat pentru a capta particulele mai mari de praf și un filtru de deodorizare cu cărbune activ pentru a îndepărta gazele dăunătoare. De obicei un purificator de aer Samsung are un sistem de filtru HEPA. Acesta este extrem de precis și elimină până la 99,97% din particulele de praf. Datorită acestui fapt casa va fi mai prietenoasă și mai sigură pentru locuit.

Control prin telecomandă

3. Afișaj clar și telecomandă pentru mai mult control. Capacitatea de a ține evidența aerului condiționat de acasă este un aspect important al folosirii purificatorului. Senzorul laser de praf folosit la purificatoarele de aer Samsung permite un control mai precis al nivelurilor de poluare a aerului. Unele purificatoare de aer folosesc un senzor cu infraroșu, cum ar fi Samsung AX34. Monitorizează calitatea aerului în timp real, detectează particule chiar mai mici de 1,0 micrometru și gazele poluante.

Afișajul numeric arată apoi nivelul exact de contaminare cu PM1,0 / 2,5 / 10. În plus, indică clar curățenia aerului cu un indicator în patru culori. Cu ajutorul unei comenzi tactile sau vocale putem porni sau opri dispozitivul; verifica calitatea aerului; controla alte funcții; și monitoriza starea uzurii filtrului. Control vocal este acceptat în 8 limbi: engleză britanică, engleză americană, coreeană, chineză, germană, franceză, spaniolă și italiană. Samsung a lansat anul trecut purificatoarele sale de aer și în România.

Țineți cont de design, dar și de nivelul de zgomot

4. Designul nu este doar despre aspect. Purificatoarele de aer din portofoliul Samsung diferă ca mărime și design exterior. În acest fel fiecare utilizator va găsi cu siguranță o versiune care să se potrivească cu interiorul său. Sunt disponibile în alb, gri metalic sau argintiu, precum și într-o variantă placată cu aur, ca și în cazul modelului AX60.

Purificatorul Samsung AX47 în formă de cub este esența stilului minimalist. Forma subtilă a dispozitivului împreună cu iluminarea relaxantă creează o atmosferă confortabilă în interior. Purificatorul se caracterizează nu numai prin designul său original, ci și prin posibilitatea de conectare modulară. Designul modular oferă un sistem de andocare convenabil cu conectivitate Wi-Fi wireless. Astfel, putem combina module fără a fi nevoie să efectuăm o configurație complicată și apoi să le controlăm ca un singur dispozitiv.

5. Ai grijă la nivelul de zgomot! Funcționarea silențioasă este ultimul aspect, dar nu cel mai puțin important. În fiecare zi, când lucrăm, gătim, curățăm sau pur și simplu ne relaxăm, purificatorul ar trebui să funcționeze optim, rămânând aproape inaudibil.

Aerul curat în dormitor și capacitatea de a seta modul de noapte (până la 18dB) în purificatoarele Samsung garantează condiții ideale pentru un somn sănătos și odihnă. Purificatorul de aer Samsung AX47 Cube este echipat cu tehnologia unică Wind-Free, care permite distribuirea blândă și uniformă a aerului curat prin aproape 60.000 de micro-găuri. Datorita lipsei fluxului direct de aer, funcționează extrem de silențios si eficient.