Bluetooth Auracast disponibilă pe seria Galaxy S24 cu One UI 6.1

161
Bluetooth Auracast Broadcast pe seria Galaxy S24
Sursa foto: via samlover.com

Samsung și-a lansat cel mai recent software, One UI 6.1 bazat pe Android 14, cu seria Galaxy S24. Noua interfață a venit cu un pachet de noi funcții, modificări, capacități AI și multe alte îmbunătățiri care nu pot fi ignorate. Dintre toate caracteristicile nou introduse una dintre cele mai vizibile este Bluetooth Auracast pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Acum câteva săptămâni, Samsung a introdus Bluetooth Aircast la Galaxy Buds 2 Pro. Cu toate acestea, în acel moment, nu și-a cuplat smartphone-ul Galaxy cu capacitatea de a crea transmisii audio Bluetooth Auracast la care alții le-ar putea alătura. Dar acum, în sfârșit, așteptarea s-a încheiat. Samsung a introdus această caracteristică Bluetooth Auracast împreună cu actualizarea One UI 6.1.

Acest lucru este speculat de o postare pe X, fost Twitter, distribuită de @MishaalRahman, potrivit SamLover. Mishaal Rahman afirmă că Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 au capacitatea de a folosi caracteristicile Bluetooth Auracast și Bluetooth LE Audio.

Deocamdată, doar seria Galaxy S24 are această caracteristică Auracast, deoarece One UI 6.1 rulează doar pe seria Galaxy S24. Dar este de așteptat ca Samsung, împreună cu actualizarea One UI 6.1, să ofere această caracteristică pentru restul smartphone-urilor Samsung eligibile.

Auracast este o caracteristică Bluetooth care permite, în esență, unui dispozitiv sursă, cum ar fi un televizor sau un telefon, să transmită unul sau mai multe fluxuri audio către un număr nelimitat de receptoare audio.

Acum, utilizatorii Galaxy S24 pot obține cu ușurință acces la „Difuzarea sunetului folosind Auracast” urmând pașii menționați mai jos:

  • Accesați Setările telefonului.
  • Atingeți Bluetooth.
  • Apoi, apăsați meniul cu trei puncte.
  • În cele din urmă, difuzați sunet folosind Auracast.

Cu această caracteristică, Samsung oferă o nouă abilitate. Mai multe căști Bluetooth cu LE Audio și Bluetooth Auracast au posibilitatea de a se alătura unei singure transmisii audio. De asemenea, pentru o experiență securizată, ori de câte ori alții se alătură transmisiunii audio Auracast provenind de pe smartphone-ul lor, vor avea nevoie de o parolă din patru cifre. Din acest motiv, persoanele neautorizate nu se pot alătura transmisiunii audio.