Bluetooth LE Audio va ajunge pe Galaxy Buds 2 Pro în acest an

395
Bluetooth LE Audio
Sursa foto : sammobile.com

Cele mai recente căști wireless de vârf ale Samsung au fost lansate de câteva zile alături de seria Galaxy Watch 5 și pliabilele Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Galaxy Buds 2 Pro aduce o mulțime de îmbunătățiri față de modelul de anul trecut. Setul wireless TWS Galaxy Buds 2 Pro îi succede lui Galaxy Buds Pro și sunt primele căști wireless Samsung care acceptă codecul Bluetooth LE Audio.

Samsung susține că noile sale căști oferă o calitate audio mai bună și o performanță ANC îmbunătățită. Căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro vor primi și mai multe funcții cu viitoarele actualizări de software, potrivit SamMobile. Proiectate cu o potrivire mai compactă și mai ergonomică, vă puteți bucura de experiențe audio confortabile pentru mai mult timp, indiferent dacă ascultați muzica preferată sau sunetul unui film.

Suport Bluetooth LE Audio printr-o actualizare de software pe Buds 2 Pro

Noile căști Buds 2 Pro sunt concepute pentru a vă ducă experiențele auditive de zi cu zi la următorul nivel. Au sunet de înaltă fidelitate, funcții audio inteligente îmbunătățite și o potrivire mai confortabilă în urechi. Buds 2 Pro sunt cu 15% mai mici decât Samsung Galaxy Buds Pro original. Samsung a extins și grila de aerisire pentru a permite fluxului de aer suplimentar să ajungă la urechi și să reducă orice senzație de „blocare” în timpul utilizării prelungite.

Galaxy Buds 2 Pro sunt primele căști cu adevărat wireless ale companiei care acceptă Samsung Seamless Codec HiFi. Acest nou codec audio wireless acceptă transmisia audio pe 24 de biți, dar funcționează doar cu smartphone-urile și tabletele Galaxy. Nu fi dezamăgit, totuși. Samsung a anunțat că Buds 2 Pro va primi suport pentru Bluetooth LE Audio anul acesta printr-o actualizare software.

LDAC este o tehnologie proprie de codare audio dezvoltată de Sony. Aceasta permite transmiterea audio de înaltă rezoluție prin conexiuni Bluetooth. Este utilizat de Sony în căști, smartphone-uri, playere portabile, difuzoare și sisteme home theater.

Bluetooth LE Audio, spre deosebire de alte codecuri audio wireless (SSC, AAC, aptX și LDAC), este dezvoltat de Bluetooth SIG. Acest lucru înseamnă că o gamă largă de produse îl pot accepta în viitor. Are o stabilitate audio și o calitate mai bună în comparație cu SBC, codecul audio implicit acceptat de toate produsele audio Bluetooth.

Google a adăugat suport pentru Bluetooth LE Audio cu Android 13. Înseamnă că Galaxy Buds 2 Pro poate transmite sunet de înaltă calitate prin toate smartphone-urile și tabletele care rulează Android 13 (și mai nou).