În Brazilia, Galaxy J a fost cea mai bine vândută gamă în 2017

1084

Familia Galaxy J de la Samsung a fost recunoscută, pentru al doilea an consecutiv, drept cea mai bine vândută gamă de smartphone-uri din Brazilia. Aceasta reprezintă 42% din telefoanele mobile comercializate în Brazilia în 2017, potrivit datelor furnizate de International Data Corporation (IDC), o firmă de sondare a pieței.

Această realizare demonstrează că Samsung a adus la această gamă telefoane performante cu un design frumos și elegant, camere video de înaltă rezoluție, o viață lungă a bateriei și alte inovații prin care a câștigat încrederea consumatorul brazilian.

Cu o populație de aproximativ 210 milioane de locuitori Brazilia este cea mai mare piață de desfacere a telefoanelor mobile din America de Sud. O piață foarte tentantă pentru toți producătorii de telefoane mobile iar Samsung nu putea să lipsească de pe această piață.

Deoarece familia Galaxy J oferă smartphone-uri care îndeplinesc cele mai variate caracteristici, pentru toate tipurile de utilizatori, consumatorii de dispozitive mobile din Brazilia au avut de unde alege din această gamă de telefoane cu prețuri accesibile. Raportul caracteristici preț este foarte bun.

Samsung Galaxy J7 Pro, Galaxy J5 Pro și J2 Pro sunt smartphone-uri cu funcții complete, care oferă beneficii oamenilor la locul de muncă, oferind în același timp opțiuni de divertisment pentru timpul liber. Cu design elegant, performanțe bune și spațiu de memorie suficient pentru a salva imaginile, videoclipurile și documente importante, modelele Galaxy J Pro vin cu caracteristica dual Messenger, care vă permite două aplicații de mesagerie instant. În plus modelele J5 Pro și J7 Pro au un ecran Super AMOLED, care reproduce culori mai realiste și mai vibrante și oferă o eficiență energetică mai mare a dispozitivului. Samsung a extins recent la aceste dispozitive compatibilatea cu Samsung Pay, acum aceste modele permit utilizatorilor să efectueze tranzacții comerciale mult mai ușor.

Brazilia are două unități Samsung capabile de o producție de peste 12 milioane de telefoane. În 2014 bandiții au atacat o fabrică Samsung din apropiere de Sao Paulo, au luat muncitorii ostateci, și au furat câteva camioane de smartphone-uri, tablete și computere de tip notebook, în valoare de peste 36 milioane $.

Pentru cei care caută camere de înaltă calitate pentru a înregistra cele mai bune momente cu prietenii și familia, Galaxy J5 Prime și J7 Prime sunt ideale. J5 Prime are o camera frontala de 5MP dezvoltată special pentru autoportrete, ca și modul „Panoramic selfie”, care permite chiar să includeți mai mulți prieteni în fotografiile de grup și de asemenea, să fotografiați peisaje cu mai multă fidelitate.

Cu un finisaj metalic incredibil, J7 Prime este un telefon elegant cu design ultra-subțire. Telefonul are 8MP pe camera frontală, bliț LED și o diafragmă f/1.9, ceea ce face ca luarea imaginilor cu o claritate mai mare chiar și în medii întunecate să nu fie o problemă. Galaxy J2 Prime oferă o cameră frontală de 5MP și un LED flash, precum și o pornire rapidă a camerei prin apăsarea butonului Home de două ori.

SURSĂSamsung News