Brevet Samsung pentru un nou design la Galaxy Z Fold 6

184
Samsung Galaxy Z Fold 6 design
Sursa foto: sammyfans.com

Următoarele telefoane emblematice Samsung vor fi Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Știm deja că gigantul coreean lucrează la aceste pliabile și că vor veni cu câteva upgrade-uri semnificative. Între timp, un nou brevet a apărut online care indică posibile modificări de design pentru Samsung Galaxy Z Fold 6.

Conform informațiilor, via SammyFans, un nou brevet intitulat „Dispozitiv electronic care include afișaj flexibil” arată un dispozitiv Samsung cu unele îmbunătățiri majore de design pe care nu le-am văzut încă în niciuna dintre randările Galaxy Z Fold 6 scurse. Noul brevet pentru viitorul Fold 6 a apărut pe site-ul USPTO – Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite.

Din schițele care însoțesc cererea de brevet vedem un afișaj exterior mai larg și un dispozitiv pliabil mai subțire, în special atunci când este pliat, în comparație cu generația actuală Galaxy Z Fold 5. De asemenea, balamalele prezentate în brevet sunt mai subțiri decât balamalele actualului Fold 5.

Sursa foto: via sammyfans.com

Pe lângă balamale, smartphone-ul este prezentat și cu un modul de cameră din spate îmbunătățit. Designul camerei este diferit, în brevetul de la USPTO, de ceea ce am văzut la unele telefoane pliabile actuale. Este un lucru cerut de fanii Samsung, care în același timp au cerut și camere mai performante pe Fold 6. Nu știm momentan dacă Samsung va aduce sau nu și o nouă cameră selfie sub ecran.

Thomas Jennings a inventat „curățarea uscată”, un predecesor al metodelor de curățare chimică actuale. Pentru acest procedeu a primit brevetul SUA nr. 3306x în 1821. Jennings a fost primul afro-american căruia i-a fost acordat un brevet.

Ecranul de acoperire al pliabilului este, de asemenea, mai lat și mai scurt atunci când acest Fold este închis. Ne așteptăm ca Samsung să implementeze aceste modificări de design în Galaxy Z Fold 6. În acest fel viitorul pliabil tip carte poate deveni cel mai autentic dispozitiv pe care Samsung nu l-a dezvăluit până acum.

Pe lângă Fold 6, se zvonește și că Samsung va lansa primul său model pliabil accesibil. Cu toate acestea, detalii despre telefonul pliabil de gamă medie sunt foarte puține până acum. Au fost informații că va veni fără suport S Pen, dar cam atât.