Brevet de design pentru tablete Samsung cu suport integrat

693
Sursa Foto: 91mobiles.com

Designul noii tablete Samsung a apărut pe World Intellectual Property Organization, Oficiul Mondial pentru Proprietate Intelectuală. Un astfel de design ar putea fi folosit într-o viitoare tabletă Samsung. Brevetul prezintă o tabletă cu un suport încorporat pentru a proteja dispozitivul în timpul folosirii.

Este posibil să vedem o tabletă Samsung cu un nou design, cu o margine curbată și un suport încorporat. Acest suport va fi o caracteristică excelentă pentru a proteja dispozitivul în timp ce transmiteți sau urmăriți diferite conținuturi. Brevetul dezvăluie diferite desene tehnice ale tabletei Samsung, conform 91Mobiles. Acesta prezintă o față cu afișaj total și margini foarte subțiri, dar și o margine curbată care pare să găzduiască un buton balansor de volum și butonul de pornire.

Posibil pentru viitoarele tablete Samsung Galaxy

Mai important, balamaua va ajuta la folosirea tabletei pe un suport integrat. În acest moment, din ce vedem pe schițe, nu suntem siguri dacă suportul este demontabil sau nu. Dar scopul este destul de clar – va oferi suport tabletei și o va menține în poziție verticală sau la un anumit unghi.

După cum se vede în imagini, se pare că suportul va oferi tabletei o înclinație până la un unghi de aproximativ 30°. Când este închis, suportul din spate va lăsa un gol, așa cum am văzut pe Galaxy Fold. Vorbind despre tabletă, va avea o cameră în față în partea dreaptă a ecranului. Panoul din spate al dispozitivului are grila de difuzoare, port de încărcare și slot pentru card microSD/SIM.

SIM – Subscriber Identification Module. Prima cartelă SIM a fost dezvoltată în 1991 de către producătorul de carduri inteligente din Munchen, Giesecke & Devrient, care a vândut primele 300 de cartele SIM operatorului finlandez de rețea wireless Radiolinja.

Samsung Galaxy Tab S7 ar putea veni cu acest tip de design

Tableta ar putea face parte din seria Samsung Galaxy Tab în viitor, dar un simplu brevet nu dovedește că va vedea de fapt lumina zilei. Am văzut mai multe brevete în trecut de smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive Samsung, care nu s-au materializat niciodată. Brevetul este interesant, dar deocamdată, până la o prezență fizică a acestuia mai trebuie să așteptăm.

Lăsând la o parte acest brevet, conform informațiilor, Samsung lucrează la alte tablete-pilot de ultimă generație. Potrivit zvonurilor acestea sunt Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Galaxy Tab S7 va avea un ecran cu o diagonală de 11 inch. Modelul Samsung Galaxy Tab S7+ ar putea fi mai mare, o diagonală 12 inch (30,48 centimetri). Modelele sunt așteptate să sosească cu suport pentru S Pen și cel puțin una dintre ele o vom vedea înainte sau sau după lansarea seriei Note 20 și a lui Galaxy Fold 2.