Brevet de telefon pliabil Samsung, se poate plia în două direcții

1136
Sursa Foto: LetsGoDigital.org

Conform informațiilor telefonul pliabil Samsung Galaxy Fold ar putea ajunge la vânzare în luna septembrie. Este posibilă o apariție a acestuia și la IFA Berlin 2019. Deși lansarea la vânzare a lui Galaxy Fold a fost amânată din motivele cunoscute, producătorul coreean este deja angajat în dezvoltarea de noi modele de telefoane pliabile. Samsung a depus un brevet de telefon pliabil cu afișaj alungit pe care îl puteți îndoi în mai multe puncte. Acest model se poate plia și spre interior și spre exterior.

Săptămâna trecută, am publicat, prin intermediul colegilor noștri de la LetsGoDigital, un brevet de smartphone Samsung pliabil cu un design Z-Fold. De această dată compania a brevetat un tip complet diferit de telefon pliabil. La 31 ianuarie 2019, Samsung Display a depus un brevet la USPTO pentru un „dispozitiv pliabil și o metodă pentru controlul acestuia”. Brevetul a fost publicat la 8 august 2019, de asemenea și în baza de date WIPO, garantând protecția la nivel mondial pentru acest design.

În brevetul Samsung telefonul se poate plia în două direcții

Cu toate acestea, nu este un brevet de proiectare, ci un brevet de utilitate, ceea ce înseamnă că aspectele de proiectare se pot schimba. Mai multe opțiuni de operare sunt arătate în brevetul de utilitate. Este un smartphone pliabil cu un ecran alungit și un mecanism de glisare bidirecțional. La fel ca smartphone-ul pliabil Motorola – care este de așteptat în curând – dispozitivul Samsung are un ecran care se află în interior când pliați telefonul. Cu toate acestea, datorită balamalei flexibile, este posibil să pliați complet ecranul în alt mod, cu afișajul la exterior.

Un ecran alungit este ideal pentru citirea unei cărți sau vizualizarea unor pagini web lungi, printre altele. Puteți vizualiza apoi mult conținut suplimentar. De asemenea, este posibil să afișați două aplicații una peste alta, puteți vizualiza e-mailul în timp ce redați un videoclip sau consultați o pagină de internet.

LetsGoDigital este un site cu sediul în Olanda fondat în 1999. Este o echipă de profesioniști recunoscută pe plan mondial. Nu este un site afiliat Samsung, este complet independent și nu este afiliat nici unui alt producător sau furnizor. Acest lucru permite ca specialiștii săi să fie realiști în tot ce publică pe site.

Are o balama mai largă, care vă permite să îndoiți telefonul în mai multe puncte. În acest fel puteți plia dispozitivul plat. Partea din față și cea din spate sunt apoi de aceeași lungime. De asemenea, puteți glisa partea din spate puțin în jos, creând o suprafață de afișare ceva mai mare pe față.

Datorită mecanismului de glisare bidirecțional, puteți glisa și partea din spate în sus. Aceasta are încă un difuzor încorporat, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de muzica preferată. Primul difuzor este amplasat în luneta superioară, acesta servește ca receptor.

La acest telefon pliabil camera principală poate fi folosită pentru selfies

Apoi există o altă posibilitate … Prin întoarcerea smartphone-ului vertical (partea de sus devine cea de jos) și glisarea spatelui în sus, sistemul camerei se apropie. De exemplu, camera principală poate fi utilizată ca o cameră frontală, permițându-vă să luați selfie-uri de înaltă rezoluție.

Sistemul de camere este plasat pe partea din spate sus a telefonului pliabil Samsung. Deși pe schițele brevetului este prezentată o singură cameră foto, în descriere se spune că poate implica și mai multe camere. Acesta este un „sistem de camere tip tablou” unde camerele sunt așezate una lângă alta.

Samsung își echipează în prezent modelele de top cu cel puțin trei camere, iar Galaxy Fold are chiar un număr de șase camere. Prin urmare, pare probabil că, dacă Samsung introduce de fapt acest model, dispozitivul va fi echipat cu mai multe camere. În plus, se vorbește despre integrarea posibilă a unei camere selfie pe partea din față a dispozitivului.

Două butoane apar în partea stângă la acest brevet de telefon pliabil. Deși în desenele anexate nu este vizibilă conexiunea USB de tip C și / sau de 3,5 mm, este specificat în descrierea brevetului că acestea pot fi integrate. Cu seria Galaxy Note 10 mufa pentru căști a fost deja omisă, așa că nu ne așteptăm să fie găsită pe acest model.

Este clar că Samsung lucrează la diverse modele de telefoane pliabile. În prezent, toate smartphone – urile Samsung Galaxy sunt grupate în seria Galaxy S, Galaxy Note, seria Galaxy A și M. Ne putem aștepta ca Galaxy Fold să fie începutul seriei F, dar Samsung nu a făcut nicio declarație în acest sens.

SURSĂLetsgoDigital