Seria Galaxy Note 10, mai multă putere și pasiune pentru viață

1643
Seria Galaxy Note 10 Actualizare
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat seria Galaxy Note 10, o nouă linie de smartphone-uri premium. Aceasta combină un design elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate pentru a ajuta utilizatorii să profite la maxim de fiecare moment. Note 10 oferă utilizatorilor libertatea de a lucra așa cum își doresc și de a-și arăta spiritul creativ. Ani de zile, seria Galaxy Note a ajutat milioane de utilizatori fideli din întreaga lume să își urmărească pasiunile și să își atingă obiectivele. Seria Galaxy Note 10 îi ajută pe utilizatori să facă mai mult din ceea ce le place.

Pentru prima dată seria Note vine în două dimensiuni. Astfel consumatorii pot alege modelul potrivit pentru ei. Note 10 este pentru utilizatorii care doresc puterea S Pen-ului și productivitatea finală într-un factor de formă compactă, ambalând un display Cinematic Infinity de 6,3 inch în modelul mai mic. Galaxy Note 10+ dispune de cel mai mare afișaj Note cu un ecran Cinematic Infinity de 6,8 inch, un telefon încă ușor de ținut în mână și ușor de utilizat.

Seria Galaxy Note 10 cu un extraordinar ecran Dynamic AMOLED

Ecranul cinematografic de la margine la marginea aflat pe Galaxy Note10 este aproape fără margini. Un design echilibrat cu un ecranul decupat pentru camera frontală. Cel mai imersiv ecran Samsung creează o experiență perfectă între gândire și acțiune, vizualizare și creare. Note 10 are un afișaj Dynamic AMOLED cu certificare HDR10+ unde fotografiile și videoclipurile sunt mai luminoase decât pe dispozitivele Note anterioare. Ecranul Eye Comfort reduce lumina albastră fără a afecta calitatea culorii pentru o vizionare confortabilă.

Utilizatorii de Note 10 au un plus pe productivitate și văd telefonul ca fiind esențial pentru a-i ajuta să facă și să obțină mai mult. Pentru acești utilizatori, Note 10 oferă noi tehnologii, capabilități îmbunătățite și integrări puternice, toate oferind utilizatorilor libertatea de a lucra în modul care vor pentru a fi mai productivi.

Galaxy Note 10 aduce o capacitate nouă și puternică pentru stiloul S Pen, reproiectat. Acum, utilizatorii pot scrie notele, pot converti instantaneu scrisul lor de mână în text digital în Samsung Notes și le pot exporta într-o varietate de formate diferite, inclusiv Microsoft Word. Utilizatorii pot acum să personalizeze notele prin reducerea, mărirea sau schimbarea culorii textului. Cu doar câteva apăsări, procesele verbale de ședință pot fi formatate și partajate și pot deveni rapid documente editabile.

Galaxy Note 10 extinde funcțiile Samsung DeX, fiind mai ușor pentru utilizatorii să lucreze între telefonul lor și un PC sau Mac. Cu o conexiune USB simplă și compatibilă, utilizatorii pot transfera fișierele între dispozitive și pot folosi aplicațiile mobile preferate cu un mouse și o tastatură, păstrându-și datele în siguranță pe telefonul lor prin Samsung Knox.

Note 10 duce fotografiile și videoclipurile la un nou nivel

Cu Galaxy Note 10, creatorii de conținut și utilizatorii de zi cu zi pot utiliza instrumente de ultimă generație pentru a înregistra video și fotografii uimitoare, permițând poveștilor și postărilor lor să iasă în evidență. Cu o combinație de tehnologie imagistică avansată și software, Note 10 ridică videografia și fotografia mobilă la nivelul următor.

Samsung Galaxy Note 10 permite utilizatorilor să înregistreze videoclipuri pro-grade, fără a fi nevoie să ducă vreo echipament suplimentar. Live Focus adaugă ajustări ale profunzimii câmpului, astfel încât să puteți estompa fundalul pentru a vă concentra pe subiect. Microfonul amplifică sunetul în cadru și împinge zgomotul de fundal deoparte pentru a ajuta la focalizarea sunetelor dorite.

O editare video rapidă și ușoară pe Galaxy Note 10, se poate edita din mers instantaneu chiar de pe telefon. Editorul video poate fi utilizat cu S Pen-ul, astfel încât în ​​loc să fie nevoit să atingeți pentru a selecta sau edita un clip, utilizatorii pot alege momentul exact pe care doresc să îl decupeze. Pentru creatorii care au nevoie de și mai mult control asupra materialelor video, Adobe Rush de pe Note 10 oferă o suită sofisticată de instrumente de editare, acum și mai exacte cu S Pen.

Night Mode pe camera frontală la Galaxy Note 10

Pentru jucătorii care doresc să adauge o anumită personalitate fluxurilor lor, sau vlogger-urilor care doresc să-și îmbunătățească tutorialele, Galaxy Note 10 introduce Screen recorder. Capturați cu ușurință ceea ce este pe ecran, utilizați imagine în imagine pentru a adăuga reacții și folosiți S Pen pentru a adnota pe măsură ce se înregistrează un videoclip mai distractiv și captivant.

Galaxy Note 10 integrează capabilitățile AR și 3D. O cameră Ultra Wide, deschide un mediu cu totul nou pentru creatori. Cu AR Doodle, utilizați S Pen pentru a personaliza fotografii cu desene dinamice, efecte și animații care urmăresc imaginea. Cu 3D Scanner camera lui Note 10+ DepthVision poate face o scanare a unui obiect și o poate transforma instantaneu într-o redare 3D mobilă.

Oamenii fac o mulțime de selfie-uri în situații de lumină scăzută – la cină, la concerte sau doar se bucură de un apus de soare. Night Mode, disponibil acum pe camera frontală, permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri izbitoare, indiferent de condițiile întunecate în care se află.

Încărcare super-rapidă de 45W pe Note 10+

Încărcare super rapidă. Cu doar 30 de minute de încărcare, Galaxy Note 10+ durează pe tot parcursul zilei. Are o capacitate de încărcare cu fir de până la 45W. Wireless PowerShare este pe seria Note 10. Utilizatorii își pot reîncărca wireless Galaxy Watch, Galaxy Buds sau un alt dispozitiv compatibil Qi cu Galaxy Note 10.

Samsung nu a uitat amatorii de jocuri pe telefon. Galaxy Note 10 are cel mai subțire sistem de răcire al camerei de vapori din lume. Acesta oferă performanțe optime în timpul jocului, păstrând dispozitivul rece pentru jocurile intense. Cu ajutorul Game Booster bazat pe AI, Note 10 optimizează performanța și consumul de energie în funcție de joc.

Viteze hiper-rapide cu opțiuni LTE și 5G. Utilizatorii de Note 10 pot profita din plin de viteza 5G. Galaxy Note 10+ 5G valorifică întreaga putere a rețelei de următoarea generație pentru streaming video de înaltă rezoluție, descărcare de conținut hiper-rapid și streaming de jocuri grafice-grele în timp real. Permițându-ne să facem tot ce ne place, Note 10+ 5G schimbă modul în care consumăm conținutul și ne conectăm cu prietenii și familia.

Un portal pentru ecosistemul Samsung Galaxy

Galaxy Note 10 se află în centrul ecosistemului Galaxy. O suită de produse și servicii premium care oferă experiențe pentru a ajuta viața utilizatorilor să fie mai eficientă și mai conectată. Dispozitivele portabile precum Galaxy Watch Active 2 și tabletele precum Galaxy Tab S6 îi mențin conectați pe utilizatori și îi ajută să realizeze mai multe din timp.

Bazându-se pe aceste produse sunt servicii Samsung care oferă utilizatorilor o experiență conectată și convenabilă Galaxy. Samsung Pay permite opțiuni de plată rapide și sigure. Samsung Health îi ajută pe utilizatori să își atingă obiectivele de sănătate și sănătate cu urmărirea și monitorizarea perfectă. Samsung Knox protejează datele cu soluții de securitate de calitate. Bixby, platforma de informații Samsung, oferă suport integrat pentru a vă face viața mai ușoară, mai organizată și mai conectată.

Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ vor fi disponibile în Aura Glow, Aura White și Aura Black începând cu 23 august.

Seria Galaxy Note 10 se va lansa cu un preț de bază de 949 € în Europa și 949 de dolari în Statele Unite. Galaxy Note 10+ se va lansa, în variante cu 12 GB RAM și 256 GB cu un preț de 1099 € / 1099 USD. Varianta de 12 GB RAM și 512 GB stocare va costa 1199 € / 1199 USD.

Specificații Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+:

  Galaxy Note 10 Galaxy Note 10+
Afișaj 6,3 inch FHD+, Dynamic AMOLED Infinity-O, 2280×1080 pixeli, certificat HDR10+ 6,8 inch Quad HD+, Dynamic AMOLED Infinity-O, 3040×1440 pixeli, certificat HDR10+
Camere Spate: Triple-camera
– Ultra Wide: 16MP F/2,2 (123°)
– Unghi larg: 12MP F/1,5 – 2,4
– Adâncime: 12MP F/2,1
Față: 10MP F/2,2
Spate: Quad-camera
– Ultra Wide: 16MP F/2,2 (123°)
– Unghi larg: 12MP F/1,5 – 2,4
– Adâncime: 12MP F/2,1
– DepthVision: VGA
Față: 10MP F/2,2  
Dimensiuni și greutate 71,8 x 151,0 x 7,9 mm, 168g 77,2 x 162,3 x 7,9 mm, 196g
Procesor Exynos 9825 / Snapdragon 855 Exynos 9825 / Snapdragon 855
Memorie – 8GB RAM + 256GB stocare (LTE)
– 12GB RAM + 256GB stocare (5G)
– 8GB RAM + 256GB stocare (LTE)
– 12GB RAM + 512GB stocare (5G)
Baterie 3.500mAh 4.300mAh
Sistem operare Android 9 Android 9
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / ax (2.4 / 5GHz), Bluetooth v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, GPS, Galileo, Glonass, BeiDou Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / ax (2.4 / 5GHz), Bluetooth v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, GPS, Galileo, Glonass, BeiDou
Samsung Pay NFC, MST NFC, MST
Senzori Accelerometru, barometru, senzor amprentă ultrasonic, giroscop, geomagnetic, senzor Hall, proximitate, senzor RGB Accelerometru, barometru, senzor amprentă ultrasonic, giroscop, geomagnetic, senzor Hall, proximitate, senzor RGB
Securitate Blocare: Model, PIN, parolă
Blocare biometrică: senzor amprentă digitală, recunoașterea feței
Blocare: Model, PIN, parolă
Blocare biometrică: senzor amprentă digitală, recunoașterea feței
Audio AKG AKG