Brevet Samsung pentru un televizor QLED cu Infinity Screen

846
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

În noiembrie 2018, Samsung a anunțat diverse afișaje Infinity care sunt acum utilizate pe scară largă în toate smartphone-urile Samsung Galaxy. Datorită ecranului Infinity Display, telefoanele au o suprafață de ecran mai mare decât înainte. Se pare că Samsung dorește să continue această tendință în 2020 și dorește, de asemenea, să aplice o tehnologie de ecran similară pentru linia sa QLED TV, Infinity Screen.

Gigantul tech sud-coreean este liderul mondial pe piața de televizoare. Absolut toate televizoarele Samsung nu mai au nevoie de prezentate. Și în acest domeniul marca Samsung este echivalentă cu o calitate extraordinară. Se pare că un Samsung TV cu Infinity Screen este în dezvoltare iar ecranul poate fi mărit prin software. Este posibilă lansarea la CES 2020 Las Vegas.

Samsung QLED TV cu Infinity Screen

La 8 noiembrie 2019, Samsung Electronics a înregistrat o marcă comercială la EUIPO (Oficiul pentru proprietatea intelectuală a Uniunii Europene) pentru un „ecran Infinity”. Cererea a fost depusă de Abril Abogados din Madrid, Spania.

Cererea de marcă depusă la EUIPO pentru Infinity Screen este încadrată în clasa 9. Are descrierea: „televizor; monitor de televiziune; software; software TV; software pentru mărirea ecranului televizorului la o dimensiune maximă”.

CES Consumer Electronics Show este o expoziție anuală organizată de Consumer Technology Association din Statele Unite. Are loc la Convention Center în Las Vegas, Nevada, SUA. Prima ediție a fost organizată în anul 1967 în New York City.

Din descriere se poate concluziona că Samsung are un nou televizor în dezvoltare, probabil un televizor Samsung QLED. Dimensiunea acestuia poate fi modificată – mărită, cu ajutorul software-ului. Modul în care acest lucru va funcționa în practică nu este încă cunoscut.

Săptămâna trecută, am scris și despre un televizor OLED Samsung „Zero Bezel”. Este posibil că acest televizor să fie și el echipat și cu Infinity Screen. Marca înregistrată pentru Zero Bezel a fost depusă de același intermediar. Probabil televizorul Samsung în dezvoltare va fi echipat cu un procesor Mind, care ar trebui să facă televizorul mult mai inteligent.

Samsung QLED TV cu Infinity Screen posibilă lansare la CES 2020 Las Vegas

La CES 2018, The Wall a fost introdus de Samsung, un televizor modular microLED pe care îl puteți mări și reduce ca dimensiune. De această dată producătorul coreean pare să opteze pentru o soluție software, posibil destinată televizoarelor de consum, în locul pieței de afaceri.

CES (Consumer Electronics Show) este o expoziție anuală care are loc la începutul anului în Las Vegas, Nevada. În fiecare an, Samsung își afișează cele mai noi inovații TV la cea mai mare expoziție comercială pentru produse electronice de consum din lume. Se pare că primul televizor QLED cu Infinity Screen va fi expus în timpul CES 2020 Las Vegas.

SURSĂLetsgoDigital