Browserul Samsung Internet primește noi funcții

94
Samsung Internet
Sursă foto: Xatakandroid

Samsung Internet este o aplicație de browser care oferă o mulțime de funcții utile care permit utilizatorilor să acceseze conținutul lor preferat de pe Internet. Aceasta este o aplicație originală Samsung care este disponibilă pentru fiecare dispozitiv Galaxy.

Pentru mulți utilizatori una dintre primele aplicații pe care le instalează pe un telefon sau tabletă Galaxy este browserul Samsung Internet. Acum browserul Samsung este în program beta cu numărul de versiune 26.0.0.16, potrivit PhoneArena.

Noua versiune a aplicației Samsung Internet beta este 26.0.0.19 și include o nouă funcție care permite utilizatorilor să facă capturi de ecran în modul Secret. Secret Mode – Modul Secret este oarecum similar cu modul Incognito disponibil pe Chrome. În modul secret, cei care folosesc browserul Samsung vor vedea cookie-urile șterse când ies din browser și nu vor fi înregistrate date din istoric. Samsung Internet dezactivează și capturile de ecran în modul Secret, similar altor browsere.

Dar acum, a fost adăugată o nouă opțiune în setările acestui mod care poate fi activată pentru a permite capturi de ecran. Această opțiune se numește Permite capturi de ecran în modul Secret. Opțiunea poate fi accesată în Setări -> Date personale de navigare -> Meniul de setări Secret Mode al browser-ului.

Samsung Internet a fost creat în 2012 și vine preinstalat pe dispozitivele Galaxy. Din 2015 este disponibil și din Google Play Store. Are peste un miliard de descărcări din Play Store. Browserul Samsung este disponibil doar pe Android.

Deși nu este menționat în lista de modificări a acestei actualizări beta, versiunea beta a Samsung Internet va permite utilizatorilor să adauge un widget Căutare și un widget Benchmark pe ecranul de pornire. Aceasta înseamnă că utilizatorii vor putea să caute lucruri de pe ecranul de pornire și să-și acceseze marcajele din browser direct de pe ecranul de pornire.

Cea mai nouă versiune a Samsung Internet beta (26.0.0.19) remediază, de asemenea, erori și îmbunătățește stabilitatea. Totuși, Samsung nu intră în detalii despre aceste remedieri și îmbunătățiri. Puteți descărca cea mai recentă actualizare beta din Galaxy Store sau Play Store. Browserul de internet Samsung este disponibil pe mai multe telefoane Android, nu trebuie să utilizați un telefon Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între Samsung Internet și Google Chrome!