Galaxy „Buds Beyond” pot fi viitoarele căști wireless Samsung

558
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung vrea să înregistreze denumirea comercială „Buds Beyond” în Uniunea Europeană. Rămâne de văzut dacă aceasta este următoarea generație de căști Bluetooth Samsung. De exemplu, setul poate fi lansat la pachet cu viitoarea serie Galaxy S21. Dar încă nu putem spune cu certitudine că Samsung Buds Beyond va fi următoarea generație de căști wireless Buds.

Într-un timp destul de scurt, Samsung a lansat trei generații de căști fără fir Galaxy Buds. Primele au fost Samsung Galaxy Buds, apoi Galaxy Buds+, ca anul acesta să primim setul wireless Samsung Galaxy Buds Live. Următoarea generație poate fi cunoscută sub numele de Galaxy Buds Beyond.

Galaxy Buds Beyond, posibil viitorul set wireless Samsung

Acest lucru poate fi evident din cererea de protecție a denumirii comerciale Samsung Galaxy Buds Beyond, conform GalaxyClub. De fapt a fost depusă o cerere pentru rezervarea numelui „Buds Beyond”. Dar ne amintim că rezervarea numelui pentru Buds și Buds Live a fost făcut tot fără numele Galaxy. Cererea Samsung a fost depusă la Oficiul de Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene – EUIPO în 29 octombrie. Descrierea din aplicație este destul de generică, dar exact la fel ca pentru primele nume de mărci legate de Buds.

Până acum, Samsung și-a lansat întotdeauna Galaxy Buds împreună cu noile sale telefoane de top. În 2019, acest lucru a fost împreună cu seria Galaxy S10, iar în 2020 au apărut noile Galaxy Buds+ cu Galaxy S20. Căștile Samsung Galaxy Buds Live au fost lansate cu seria Galaxy Note 20. Deci, există șanse mari ca seria Galaxy S21, la începutul anului 2021, să fie însoțită de mugurii Beyond.

Beyond – „Dincolo de” a fost și numele de cod pentru seria Galaxy S10. Ar putea însemna intenția companiei de a depăși ceea ce este posibil și chiar imposibil. Este spiritul ce caracterizează compania Samsung și pot fi căști cu adevărat revoluționare.

Dacă acest lucru se întâmplă într-adevăr, ne putem întâlni cu noile căști Beyond în ianuarie. Se așteaptă ca Samsung să lanseze seria S21 în acea lună și apoi să o comercializeze în februarie – în același timp cu noile căști, adică. Cu puțin noroc, mugurii wireless Buds Beyond vor fi disponibili ca un cadou pentru cine precomandă un Galaxy S21.