Galaxy Buds Live și Galaxy Watch 3 vândute imediat în Coreea de Sud

560
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a prezentat un nou smartwatch și un set de căști wireless la Galaxy Unpacked 2020, alături de Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Tab S7. Setul TWS Galaxy Buds Live și ceasul inteligent Galaxy Watch 3 au fost puse în vânzare în Coreea de Sud. În ciuda problemelor de sănătate globală și a apariției de noi cazuri de COVID-19, cele două dispozitive Samsung au fost imediat vândute.

Conform informațiilor din mass-media sud-coreeană preluate de SamMobile, Samsung a reușit să vândă peste 60.000 de bucăți din Galaxy Watch 3 de la lansarea sa pe 6 august în Coreea de Sud. Acest număr este de trei ori mai mare decât vânzările modelului Galaxy Watch Active 2 în aceeași perioadă. Vânzările de Galaxy Watch 3 au fost de peste 7.000 de unități în prima zi a lansării. A fost cel mai mare număr de ceasuri inteligente Samsung vândute vreodată în prima zi.

Galaxy Buds Live în Mystic Bronze cel mai bine vândut

De la lansarea sa pe 6 august, Samsung a reușit să vândă peste 300.000 de unități de Galaxy Buds Live. Aceasta este aproape 3 ori mai mult decât vânzările setului Galaxy Buds+ când au fost lansat în Coreea de Sud. Varianta de culoare Mystic Bronze a setului wireless Galaxy Buds Live a fost cea mai vândută, conform SamMobile. A reprezentat peste jumătate din vânzările căștilor fără fir Samsung. Aceste noi căști vin cu un design inedit și au anularea activă a zgomotului.

Setul Samsung Galaxy Buds Live are un cip Bluetooth 5.0 cu suport pentru SBC și AAC. Are drivere audio de 12 mm care sunt reglate de AKG, iar căștile au trei microfoane pe fiecare parte pentru anularea zgomotului activ. Au forma bobului de fasole și sunt într-o cutie pătrată rotunjită la colțuri. Căștile sunt dotate cu modul de ascultare ambientală, Bixby, detecție de uzură și control tactil capacitiv.

Carcasa oferă încărcare wireless Qi, precum și port USB Type-C pentru încărcare prin cablu. Căștile au o durată de viață a bateriei de 8 ore și un total de 29 de ore cu carcasa. Cu funcția ANC activă, durata bateriei scade la 6 ore pentru căști și 21 de ore cu carcasa. Galaxy Buds Live vine în culorile mistice, negru, bronz și alb. Recent în Coreea de Sud au fost lansate și în culoarea roșie.

Gorilla Glass DX oferă o rezistență sporită ecranului la șocuri și zgârieturi. Este special concepută pentru smartwatch-uri. Un alt mare avantaj al utilizării sticlei Gorilla glass DX pe un smartwatch este îmbunătățirea lizibilității afișajului cu 75% comparativ cu sticla standard.

Certificare IP68 și MIL-STD-810G pe Galaxy Watch 3

Galaxy Watch 3 vine în două dimensiuni: 41 și 45 mm. Dispune de un ecran Super AMOLED circular de 1,2 sau 1,4 inch cu o rezoluție 360 ​​× 360 pixeli și sticlă de protecție Gorilla Glass DX. Dispune de certificare IP68 și MIL-STD-810G. Rulează sistemul de operare Tizen și folosește procesorul Exynos 9110. Ca memorie este la bord 1 GB RAM și spațiu de stocare de 8 GB. De asemenea, ceasul inteligent dispune de un difuzor pentru apeluri, Bixby și redare media.

Smartwatch-ul are accelerometru, barometru, monitor de tensiune arterială, ECG, GPS, giroscop, monitor de ritm cardiac, SpO2 și VO2 Max și monitorizare a somnului. Alte caracteristici includ Bluetooth 5.0, Wi-Fi b / g / n, NFC, Samsung Pay, Bixby și încărcare wireless Qi. Varianta de 41 mm are o baterie de 247 mAh, cea de 45 mm o baterie de 340 mAh. Culorile pentru modelul cu o carcasă de oțel inoxidabil sunt Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic Silver. Pentru modelul din titan culoarea este Mystic Black.