Camera de 108MP a lui Galaxy S20 Ultra poate suporta un zoom hibrid de 100x

1147
Sursa Foto: @OnLeaks

Cel mai mare și mai scump model din seria S20, Samsung Galaxy S20 Ultra va avea o cameră de 108MP care poate suporta un zoom hibrid de 100x. La mai puțin de o zi după ce Galaxy S20+ 5G a apărut în primele fotografii tipsterul Ishan Agarwal s-a asociat cu MySmartPrice pentru a confirma câteva specificații suplimentare și a dezvălui alte câteva caracteristici.

Samsung Galaxy S20 Ultra nu va fi deloc ieftin, dar cu siguranță va fi un smartphone extraordinar. Această nouă informație via PhoneArena, confirmă din nou prezența unei puternice camere principale de 108 megapixeli pe spatele acestui telefon. Camera de 108MP este combinată cu o camera tip periscop cu zoom optic de 5x, va susține un zoom hibrid pur și simplu uimitor 100x, ca parte a unei caracteristici care ar putea fi comercializate sub numele de „Zoom spațial”. Pentru comparație, Huawei P30 Pro are doar zoom hibrid de până la 10x și zoom digital de 50x. Acest lucru înseamnă că noul flagship al Samsung va putea mări mult mai departe, păstrând un nivel de calitate semnificativ mai mare.

Camera de 108MP a lui Galaxy S20 Ultra cu un zoom hibrid de 100x

Majoritatea telefoanelor inteligente oferă opțiunea de a depăși limitele zoom-ului hibrid cu zoom digital, care, în esență, mărește o imagine fără ajutorul software-ului. Însă Samsung elimină această caracteristică de pe Galaxy S20 Ultra, probabil pentru că zoom-ul 100x este mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor, iar utilizarea exclusivă a zoom-ului hibrid va asigura fotografii mai bune.

Nu există nicio informație concretă despre camera selfie deși, conform zvonurilor, este așteptată o cameră de 10 megapixeli. Samsung Galaxy S20+ ușor mai mic (și probabil mai ieftin) va avea un ecran Dynamic AMOLED. Zvonurile sugerează că va oferi, de asemenea, o rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz și o rezoluție Quad-HD+ (3200x1440p).

Rezoluția reprezintă o măsură a clarității sau a gradului de detaliere a unei imagini. Rezoluția este numărul de pixeli care pot fi afișați pe ecran. Rezoluția digitală se exprimă numai în pixeli, fără raportare la vreo lungime. De obicei este citată ca lățime × înălțime, cu unitățile în pixeli.

Pe Galaxy S20 și S20+ funcția de Zoom Spațial nu va fi prezentă. Frontal ambele probabil vor avea aceeași cameră de 10MP. Samsung Galaxy S20 va arăta practic identic cu Galaxy S20+, singura diferență majoră fiind prezența unui display Dynamic AMOLED puțin mai mic și o baterie de 4.000mAh.

Toată seria Galaxy S20 va beneficia direct din cutie de Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0.