Samsung Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra vor avea afișaje de 120Hz

1099
Sursa Foto: via hdblog.it

Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy 20 Ultra sunt numele alese de Samsung pentru următoarea sa serie emblematică. Toate cele trei smartphone-uri vor avea un ecran cu o rată de actualizare de 120Hz. După ce primele zvonuri despre acest lucru au apărut prin luna septembrie, acum primim o confirmare de la Ice Universe.

Despre seria, de acum Galaxy S20, știam că va fi o actualizare masivă față de cea precedentă în aproape toate domeniile. Despre camerele foto s-a vorbit cel mai mult, despre baterii iarăși, despre procesoare era normal să avem ultimele noutăți de la Samsung și Qualcomm. Acum, conform HDBlog care citează pe Ice Universe, vom avea și ecrane de excepție de 120Hz.

Seria Galaxy S20 va avea ecrane cu rată de actualizare de 120Hz

Evident, încă nu putem lua ca sigură informația până ce nu va fi confirmată de Samsung. Pentru acest lucru va trebui să așteptăm anunțul oficial care va avea loc pe 11 februarie. Revenind la acest leaker, unul dintre cele mai autoritare voci din domeniu, previziunile lui s-au dovedit de obicei destul de exacte. Nu există nicio veste despre „variabilitatea” ratei de reîmprospătare. În trecut, a fost dată o frecvență de 90 / 120Hz, în funcție de conținutul afișat, în ideea de a limita consumul.

Această mișcare va pune smartphone-urile Samsung în fața lui celor OnePlus și Google, care au adoptat ambele afișaje de 90Hz pe ultimele lor flagship-uri. Noile telefoane Samsung cu ecran de 120Hz vor fi și la mare distanță de cele Apple, acestea au ecrane cu rata de actualizare de 60Hz.

Rata de actualizare a ecranului arată cât de des un ecran actualizează numărul de imagini afișate pe secundă. Un ecran cu o rată de actualizare ridicată înseamnă că numărul de cadre afișate în fiecare secundă este mare. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât o secvență este mai fluidă.

Conform informațiilor scurse până în prezent, Galaxy S20 ar trebui să înlocuiască actualul Galaxy S10e și să integreze un display de 6,2 / 6,3 inch. Pentru Galaxy S20+ ar exista un display cu o diagonală de 6,7 inch și pentru modelul „Ultra”, un înlocuitor pentru actualul „+”, un ecran de 6,9 ​​inch. Toate ecranele vor avea o gaură centrală pe ecran pentru a găzdui camera frontală.

Alături de Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, acum cu ecrane de 120Hz, ar trebui să fie prezent la evenimentul de lansare și Galaxy Fold 2. Cel mai probabil și o pereche de căști wireless Galaxy Buds+, ce vor fi oferite gratuit în perioada de precomandă.