Camera de 200MP de pe Galaxy S23 Ultra va fi cea mai bună de pe piață

291
Camera de 200MP de pe Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: androidpolice.com

Samsung face cele mai bune telefoane Android pe care le poți cumpăra astăzi. Dintre acestea modelele din seria Galaxy S22 din acest an sunt, fără îndoială, cele mai atrăgătoare dintre toate – ei bine, în afară de telefoanele pliabile de lux. Acum așteptăm cu nerăbdare seria Galaxy S23, formată din modelele S23 Ultra, S23+ și mezinul Galaxy S23. Cel mai recent zvon se referă la camera principală de 200MP a viitorului model Galaxy S23 Ultra.

Am auzit deja multe despre șansele ca o cameră de 200MP să fie obiectivul principal pe Galaxy S23 Ultra. Dar, cunoscutul Ice Universe, scrie pe Twitter spune că această cameră nu va fi doar ridicol de înaltă ca rezoluție, ci va avea, de asemenea, performanțe mai bune în unele domenii cheie, oferind „cea mai mare îmbunătățire” a produselor emblematice Samsung din ultimii ani. Mai exact, îmbunătățirile s-ar putea traduce în rezultate mai bune pentru fotografii și videoclipuri în condiții de lumină scăzută.

Din toate informațiile de până acum, se pare că viitoarea cameră de 200MP a Samsung nu va fi una din camerele de 200MP lansate de Samsung până acum. Samsung a lansat trei camere de 200MP: ISOCELL HP3, ISOCELL HP1 și ultima sosită Samsung ISOCELL HPX. În schimb, potrivit AndroidPolice, va fi cea mai bună cameră de 200MP pe care a văzut-o lumea vreodată.

Galaxy S23 Ultra va avea cea mai bună cameră foto de pe piață

Ice Universe spune că viitoarea camera Samsung are abilități de neegalat. Acestea îi vor permite să aducă îmbunătățiri evidente, notabile, fotografiilor de noapte, precum și videoclipurilor de noapte. Este atât de bună, de fapt, încât va reprezenta cel mai mare salt pentru o cameră Samsung în ultimii cinci ani. Evident, rămâne de văzut dacă Galaxy S23 Ultra poate oferi cu adevărat ceea ce se zvonește acum. Dar, dacă o face, are potențialul de a fi cel mai interesant dispozitiv emblematic Samsung de ceva timp.

Expert RAW vă permite să ajustați manual setările camerei telefonului înainte de a apăsa butonul declanșator. De exemplu, o puteți seta la ISO dorit sau la viteza obturatorului pentru imagini de calitate profesională.

Actualizarea recentă Expert RAW a făcut ca seria Galaxy S22 de generație actuală să fie și mai bună la astrofotografie. Acum acest zvon sugerează că fotografiile de 200MP la lumină scăzută ale lui Galaxy S23 Ultra sunt ceva de așteptat. Cu toate acestea, nu este clar dacă îmbunătățirile senzorului vor veni sub formă de pixeli individuali mai mari sau alte îmbunătățiri hardware sau software.

Totuși, avem niște întrebări și unele rețineri. Este vorba de cum va funcționa acest lucru cu adevărat și dacă produce fotografii acceptabile la rezoluție completă de 200MP în lumină scăzută. Binningul de pixeli pentru performanță în condiții de lumină scăzută pe senzorii smartphone-ului de înaltă rezoluție este probabil aici pentru a rămâne. Aici pixelii individuali minusculi se lupta să capteze date adecvate pentru a reproduce culorile în mod natural.

Pe lângă camera de 200MP, ne așteptăm ca Galaxy S23 Ultra să aibă o cameră ultra-wide de 12MP și una telefoto de 10MP. Sub capotă va fi procesorul Snapdragon 8 Gen 2 împreună cu până la 12GB de RAM și 1TB de stocare.