Seria Galaxy S22 primește funcția Astrophoto pentru a fotografia galaxiile

241
Astrophoto
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

La începutul acestui an, seria Galaxy S22 a venit cu o nouă cameră de calitate profesională pentru smartphone-uri, cu funcții avansate Nightography. Acum, acea cameră a devenit și mai bună. A primit o versiune actualizată a aplicației Expert RAW și o aplicație nou-nouță numită Camera Assistant. Cu această aplicație veți putea realiza fotografii cu aspect profesional. Cu noua aplicație primiți și funcția Astrophoto.

Aplicațiile Expert RAW și Camera Assistant actualizate sunt disponibile în prezent pe seria Galaxy S22 care rulează interfața Samsung One UI 5 bazată pe Android 13 sau versiuni ulterioare. Disponibilitatea aplicației Camera Assistant și a funcției Astrophoto poate varia în funcție de piață, model și furnizorul de telefonie mobilă.

Fotografiați galaxiile cu Astrophoto în Expert RAW

Aplicația Expert RAW ridică capabilitățile deja robuste de fotografie de noapte ale seriei Galaxy S22 cu o funcție Astrophoto puternică. Această funcție nou-nouță permite observatorilor stelelor și pasionaților de aer liber să facă fotografii clare și frumoase ale constelațiilor și ale activității de pe cerul întunecat. Acum tot ce aveți nevoie este de un cer senin noaptea.

Pur și simplu porniți ghidul Sky pentru a identifica locația constelațiilor, sistemelor solare, a grupurilor de stele și a nebuloaselor. Camera ta va folosi tehnologia avansată de segmentare AI și procesarea cu mai multe cadre bazate pe mișcările unui corp ceresc pentru a face fotografii într-o perioadă de timp stabilită. Ca rezultat, veți face fotografii uimitoare ale galaxiilor cu funcția Astrophoto. Potrivit SamsungNewsroom, fotografiile vor arăta ca și cum ar fi fost realizate cu echipamente profesionale de cea mai bună calitate.

Proxima Centauri este cea mai apropiată stea de Terra. Este o stea pitică roșie aflată la o distanță de ~4,2 ani lumină de Terra în constelația Centaurului. A fost descoperită în 1915 de către Robert Innes și nu poate fi văzută cu ochiul liber.

Dacă îți place să-ți explorezi latura artistică, poți profita de funcția de expuneri multiple – Multiple exposures pentru a fotografia mai multe imagini simultan și apoi să folosești modurile de suprapunere pentru a le combina într-o singură fotografie remarcabilă. De asemenea, vă puteți dezlănțui creativitatea și experimenta prin suprapunerea mai multor imagini una peste alta pentru a crea fotografii abstracte incredibile.

Pentru a accesa versiunea Astrophoto beta și a expunerilor multiple, accesați opțiunile Special Photo din meniul Setări din Expert RAW.