Noi detalii despre camera de 200MP de pe Samsung Galaxy S23 Ultra

279
Seria Galaxy S23
Sursa foto: androidpolice.com

Se așteaptă ca Galaxy S23 Ultra să aibă o cameră de 200MP, au fost mai multe informații în acest sens. Dar până acum nu am aflat prea multe despre această cameră, diafragma, dimensiunea senzorului și alte caracteristici. Acum, o nouă informație ne oferă un pic mai multe despre această cameră și vine din aceeași sursă din care au fost furnizate zvonurile inițiale.

Potrivit Ice Universe, via AndroidPolice, Galaxy S23 Ultra va avea o cameră Samsung ISOCELL de 200MP cu o dimensiune a senzorului de 1/1,3 inch. De asemenea, va avea o dimensiune a pixelilor de 0,6 μm și o diafragmă f/1,7. Samsung Galaxy S22 Ultra are o cameră principală de 108MP cu pixeli de 0,8 μm și o deschidere f/1,8. În acest fel, văzând specificațiile de mai sus, noua cameră este un upgrade față de generația anterioară.

Galaxy S23 Ultra cu o camera de 200MP cu diafragma f/1,7

Interesant, această cameră Samsung ISOCELL va diferi de opțiunile disponibile în prezent. Din ce vedem aici noua cameră se află undeva între specificațiile lui ISOCELL HP1 și ISOCELL HP3. Au fost speculații că acesta este o cameră Samsung ISOCELL HP2 încă nelansată. Ca întotdeauna, luați aceste zvonuri cu unele rezerve, deoarece nu există nicio garanție că vor adeveri. Ice Universe are o istorie solidă în privința informațiilor și zvonurilor despre Samsung în general, așa că este posibil ca aceste detalii să fie corecte.

ISOCELL este o marcă a companiei Samsung. Se bazează pe tehnologia 3D-Backside Illuminated Pixel și oferă numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește captarea luminii. Senzorii Samsung ISOCELL au debutat pe Galaxy S5 în 2014.

Sursa mai spune că designul camerei principale este setat să fie același de pe Samsung Galaxy S22 Ultra. După cum a menționat anterior Ice Universe, dimensiunile seriei Galaxy S23 sunt aproape identice cu cele ale seriei Galaxy S22 de mai înainte. Samsung va adopta designul modulului foto spate de la seria S22, diferența va fi făcută doar de tehnologia din interiorul camerelor.

Nu ne așteptăm să auzim nimic oficial despre seria Samsung Galaxy S23 până la începutul anului 2023. Sigur că zvonuri vor fi cu nemiluita, unele mai interesante decât altele, dar nimic oficial de la Samsung. Ne așteptăm la trei telefoane în noua serie S23: Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Acestea vor avea un procesor Qualcomm de nouă generație care va fi lansat până la sfârșitul acestui an.