Interfața One UI 6.0 va aduce Camera Assistant la modelele Galaxy A

171
One UI 6 va aduce Camera Assistant in modelele Galaxy A
Sursa foto: via samnews24.com

Smartphone-urile Samsung Galaxy vin de mai mult timp cu un departament foto puternic. Dar pentru a adăuga mai mult control camerei smartphone-ului dvs., trebuie să instalați aplicația Camera Assistant. Această aplicație Samsung aduce o mulțime de setări ale camerei, oferindu-vă mult mai mult control atât asupra camerei, cât și asupra fotografiilor pe care le face.

Aplicația Camera Assistant este disponibilă numai pe dispozitivele Samsung. Din păcate până în prezent Camera Assistant este limitată doar la unele modele din seria Galaxy S. Dar, nici aici la toate. A fost, pentru că nu mai va fi. Aplicația va fi disponibilă în magazinul Samsung Galaxy.

Camera Assistant va ajunge în seria Galaxy A

Potrivit Samsung Community din Coreea de Sud, compania va aduce următoarea versiune One UI, eventual One UI 6, în a doua jumătate a anului 2023. Conform comentariului portalului Samsung Community, Camera Assistant va fi disponibilă pentru telefoanele Galaxy A începând cu interfața One UI 6.0.

Nu știm momentan telefoanele Galaxy A care vor primi suport pentru Camera Assistant, potrivit Samnews24. Cu toate acestea, ne așteptăm să găsim inițial aplicația exclusiv pentru dispozitive precum Galaxy A53, Galaxy A54 și Galaxy A73. Abia apoi, probabil, Samsung va decide să includă suport pentru mai multe dispozitive de gamă medie.

Site-ul web SamNews24.com oferă cele mai recente știri de la Samsung, informații despre actualizări de software, sfaturi, trucuri și specificații pentru smartphone-uri, tablete, laptopuri, televizoare, electrocasnice IoT, etc.

De asemenea, ne putem aștepta ca asistentul pentru cameră să aibă aproape toate opțiunile sale activate pe telefoanele din seria Galaxy A. Unele dintre ele includ capacitatea de a dezactiva captarea automată HDR, de a decide dacă camera se concentrează pe o captură mai rapidă sau o post-procesare mai bună, pentru a forța camera să captureze mai multe fotografii atunci când este setat un temporizator

Asistentul pentru cameră este disponibil momentan pentru următoarele dispositive:

  • Seria Galaxy S20 / seria Galaxy S21 / Galaxy S22 / Seria Galaxy S23
  • Seria Galaxy Note 20
  • Galaxy Z Flip 3 / Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Fold 2 / Galaxy Z Fold 3 / Galaxy Z Fold 4

Viitoarea interfață Samsung One UI 6.0 va fi lansată la pachet cu sistemul de operare Android 14 cândva în trimestrul trei din 2023.