Camera Assistant prin Samsung Good Lock disponibilă pe Galaxy A54 și A53

250
Samsung Good Lock Camera Assistant for Galaxy A54 and A53
Sursa foto: samlover.com

Samsung Camera Assistant este o aplicație unică care a fost introdusă cu interfața One UI 5.1 în dispozitivele din seria Galaxy S22. Treptat, Asistentul pentru Cameră s-a extins la mai multe dispozitive care sunt echipate cu specificații high-end pentru camere. Modulul, parte a Samsung Good Lock, a început acum să primească noi actualizări pe mai multe dispozitive.

Camera Assistant a fost actualizată și primește suport pentru Galaxy A54 și Galaxy A53. Samsung a lansat o nouă actualizare pentru Camera Assistant – Asistent pentru cameră, care vine cu versiunea 2.0.01.0. Cu această actualizare Samsung nu a introdus nicio caracteristică sau îmbunătățire specială pentru aplicație. Dar, cel mai important, compania a extins disponibilitatea Asistentul pentru cameră pentru mai multe dispozitive Galaxy. Cu toate acestea, este disponibil numai pentru acele dispozitive care au instalat actualizarea One UI 6.0. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați Camera Assistant pe dispozitivele Samsung Galaxy!

Smartphone-urile Galaxy A54 și Galaxy A53 sunt dispozitive de gamă medie cu capacități impresionante ale camerei. Deci, dacă utilizați unul dintre aceste două modele atunci ar trebui să instalați cea mai recentă actualizare One UI 6.0 pentru a obține suport pentru aplicația Asistent pentru cameră.

Camera Assistant este un modul Good Lock care permite utilizatorilor să-și controleze camera smartphone-ului cu mai multe opțiuni inteligente. Anterior, aplicația Camera Assistant era exclusivă pentru smartphone-urile emblematice. De exemplu pe: seria Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Seriile Galaxy S21, Glaxy S22, seria Galaxy Note 20, seria Galaxy S20. Este disponibilă și pe pliabilele Galaxy Flip 5 și Flip 4, Flip 3 și Galaxy Flip, pe Galaxy Fold 5 / Galaxy Fold 4 / Fold 3 / Fold 2. Acum, utilizatorii Galaxy A54 și Galaxy A53 se pot bucura de funcțiile asistentului camerei. Printre altele, Camera Assistant vă permite să înregistrați videoclipuri când sunteți în modul foto. De asemenea, puteți seta un temporizator și numărul de fotografii pe care doriți să le faceți (1, 3, 5 sau 7).

În credința creștină, în evul mediu, cifra șapte simboliza liniștea, milostivirea și pacea. Cifra șapte este suma numerelor trei (care Îl reprezenta pe Dumnezeu) și patru (simbolul celor patru elemente sau cele patru puncte cardinale).

Asistentul pentru camera Samsung este un modul care ajută la îmbunătățirea experienței de fotografiere a utilizatorului cu dispozitivul Galaxy. Aveți în acest modul foarte multe opțiuni de personalizare a camerei. Deci, dacă vreți fotografii aproape de perfecțiune, Camera Assistant trebuie actualizată la cea mai recentă versiune. Noua actualizare pentru aplicația Camera Assistant are un numărul de versiune 2.0.01.0 și aduce în plus câteva îmbunătățiri și remedieri de erori. Una dintre principalele îmbunătățiri ale actualizării este codul de stabilizare, care îmbunătățește calitatea înregistrării video.

Utilizatorii care dețin dispozitive compatibile cu Samsung Good Lock pot instala cea mai recentă actualizare pentru Camera Assistant. Potrivit SamLover, actualizarea pentru aceste dispozitive este acum disponibilă pentru descărcare prin Galaxy Store și are o dimensiune a pachetului de instalare de 9,65 MB.