Aplicația Camera Controller nu este disponibilă pe seria Galaxy Watch 4

645
Aplicatia Camera Controller nu este disponibila pe seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: prin intermediul tizenhelp.com

După ce au cumpărat un ceas inteligent din seria Galaxy Watch 4 mulți utilizatori au căutat aplicația Camera Controller. Și toți au fost dezamăgiți că nu au găsit această aplicație. De la lansare aplicația trebuia să facă parte din noile ceasuri, dar nu este acolo. Mai mulți utilizatori de pe platformele sociale Reddit, Facebook, Samsung Community și chiar pe Twitter pun aceeași întrebare. De ce aplicația Camera Controller nu este disponibilă în seria Galaxy Watch 4?

Ideea din spatele aplicației Camera Controller este simplă. Aplicația vă permite să sincronizați smartphone-ul și smartwatch-ul și să folosiți ecranul ceasului ca vizor și buton de declanșare de la distanță. Aceasta chiar permite utilizatorilor să gliseze în sus sau în jos pe ecranul smartwatch-ului pentru a comuta între camerele frontale și cele din spate ale smartphone-ului conectat.

Aplicația Camera Controller este mai avansată în comparație cu alte aplicații terțe din Galaxy Store folosite în același scop. Această aplicație ajustează focalizarea și setează cronometrul pentru un selfie de grup. Aplicația Samsung Controller Camera a devenit esențială pentru iubitorii de selfie pentru a lua selfie-uri de grup, conform TizenHelp. Cei mai mulți dintre utilizatori consideră că este utilă când fac fotografii cu camera telefonului. Inițial, când s-a lansat, aplicația funcționa doar pe Galaxy Watch Active 2. Mai târziu, Samsung a extins-o la Galaxy Watch și Galaxy Watch Active.

Aplicația Camera Controller lipsește pe seria Galaxy Watch 4

Pe scurt, majoritatea smartphone-urilor Galaxy nu acceptă această aplicație, de aceea compania a dezactivat-o de pe unele telefoane. La fel ca multe alte servicii Samsung, aplicația este limitată la anumite dispozitive. Dacă utilizați un telefon care nu este Samsung, aplicația nu îl va suporta. Atunci ce zici de telefoanele Galaxy? Ei bine, partea tristă este că, chiar dacă este aplicația oficială Samsung, majoritatea telefoanelor Galaxy nu au primit suport pentru ea.

Conform Samsung, acum numai modelele din seria Galaxy S pot folosi aplicația Camera Controller pe duo-ul lor Galaxy Watch 4. Aplicația a debutat cu seria Galaxy S9, fiind apoi disponibilă pe modelele ulterioare. Înseamnă că aplicația este disponibilă și pe seria Galaxy S10, seria Galaxy S20 și seria S21.

O aplicație este orice program de computer pe care telefonul mobil îl execută. Pentru a efectua o sarcină, pentru a afișa suporturi, pentru a facilita comunicarea, a vă distra sau pentru a oferi un serviciu sau orice altă funcție.

Pe Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3 puteți utiliza aplicația cu Galaxy S9 și versiunile ulterioare de Galaxy S. De asemenea, aplicația este disponibilă pe Galaxy Note 9 și versiunile superioare și Galaxy Z Fold și Z Flip și modele ulterioare. Dar aplicația Camera Controller pe Galaxy Watch 4 funcționează numai cu câteva modele emblematice Galaxy S.

Într-o actualizare viitoare, Samsung ar putea deschide aplicația pentru mai multe smartphone-uri Galaxy. Este vorba inițial de dispozitive superioare Galaxy A, cum ar fi Galaxy A52 cu variantele sale și Galaxy A72. Deocamdată nu putem spune nimic despre compatibilitatea aplicațiilor cu telefoane non-Samsung.