Acasă Stiri Camera foto pe Galaxy Note 10 cu Smart ISO și AI-ISO

Camera foto pe Galaxy Note 10 cu Smart ISO și AI-ISO

Peste două săptămâni, Samsung va lansa noua serie Galaxy Note 10. Vom avea parte de două modele, fiecare cu varianta sa de conectivitate 5G. Multe din caracteristici și design-ul este de acum cunoscut, acesta fiind primul telefon inteligent Samsung cu o gaură centrală pe ecran, pentru camera foto.

De asemenea, producătorul sud-coreean a prezentat mai multe mărci comerciale pentru a rezerva numele unor noi funcții. De exemplu, am scris recent despre un obiectiv DepthVision, LED Illuminated și 3D Make & Play. Samsung a înregistrat recent Smart ISO sau AI-ISO, posibil pentru camera foto de pe Galaxy Note 10. În acest fel se pot face fotografii și înregistrări video seara, cu mult mai multe detalii, cu acest smartphone.

Aplicațiile pentru Smart ISO și AI-ISO sunt probabil pentru Galaxy Note 10

Pe 23 iulie 2019, Samsung a depus din nou o cerere de marcă comercială la EUIPO (Oficiul pentru Proprietatea Intelectuală a Uniunii Europene) și la IPO (Oficiul Proprietății Intelectuale) din Marea Britanie. Aceasta se referă la numele Samsung Smart ISO și AI-ISO.

Ambele cereri au fost depuse casa de avocatură Fieldfisher din Marea Britanie. Această firmă depune destul de des cereri de marcă în numele Samsung Electronics. La începutul acestei luni, Fieldfisher a depus cerere pentru marca Samsung „DepthVision Lens”.

ISO – Organizația Internațională de Standardizare. numele scurt ISO care vine din limba greacă, unde „isos”, înseamnă „egal”. ISO a fost fondată la 23 februarie 1947 și promovează standardele industriale și comerciale la nivel mondial. Are sediul în Geneva, Elveția și birouri în 164 de țări.

Aplicațiile pentru AI-ISO și Smart ISO sunt clasificate ca fiind în clasa 9. Ambele includ următoarea descriere; „camere video, smartphone-uri, senzori de cameră, software pentru senzorul de imagine„.

Din nume se poate vedea că Samsung intenționează să îmbunătățească gama de sensibilitate ISO a camerei și să o facă mai inteligentă. „AI” înseamnă, desigur, Inteligența Artificială sau Inteligența Artificială cu abilități de auto-învățare.

Camere foto mult îmbunătățite pe Galaxy Note 10

Camera foto pe noua serie Galaxy Note 10, probabil va fi capabilă să ajusteze automat valorile ISO pe baza condițiilor de iluminare. În timpul zilei este suficientă o valoare ISO scăzută. Vrei să faci fotografii sau înregistrări video seara trebuie să utilizați o valoare ISO mai mare, dar acest lucru are și un efect secundar, produce mai mult zgomot.

În plus, camera, dotată cu AI, poate să-și amintească preferințele, astfel încât rezultatele să tot mai bune în timp. Galaxy S10, lansat la începutul acestui an, are o gamă ISO de 50-800. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți producători optează pentru o gamă ISO tot mai mare. Acest lucru a fost făcut de Sony, care a lansat timp de ceva timp telefoanele premium cu valori ISO ridicate. Sony Xperia XZ2 Premium, lansat anul trecut, este echipat cu o gamă ISO de până la ISO 51.200.

În fotografia digitală ISO măsoară sensibilitatea senzorului de imagine. Cu cât este mai mic numărul ISO, cu atât camera este mai puțin sensibil la lumină. Un număr mai mare înseamnă o cameră mai sensibil la lumină, ceea ce vă permite să fotografiați sau să înregistrați video cu mai multe detalii în lumină slabă.

La începutul acestui an, Huawei a ales să integreze un Super Spectrum în Huawei P30. Acest senzor foto oferă, de asemenea, o gamă excepțional de mare de sensibilitate a luminii, până la ISO 204.800. Toate cu un singur scop, fotografii mai frumoase în condiții de iluminare proaste.

Conform zvonurilor Samsung Galaxy Note 10 va avea o deschidere variabilă. Deși Samsung a folosit, deschiderea variabilă pentru modelele de top și până acum, de data aceasta nu vor fi două deschideri, vor fi trei deschideri ale diafragmei. Anterior, ați putea alege între f / 1,5 și f / 2,4. Cu Note 10 va fi posibil să optați în plus pentru f / 1,8. O luminozitate ideală pentru fotografiile portret cu fundal neclar, acest pas suplimentar poate fi de asemenea util în condiții de iluminare slabă. Samsung Galaxy Note 9 are deschidere variabilă în două trepte.

Multe noutăți în departamentul foto pe Galaxy Note 10

Se pare că Galaxy Note 10 va avea mai multe noutăți importante în privința camerei foto. De asemenea, va fi implementată o cameră de adâncime ToF 3D, mărcile comerciale pentru „DepthVision Lens” și „Make & Play 3D” sunt, de asemenea, legate de acest lucru.

La 7 august 2019, evenimentul „Samsung Galaxy Unpacked” este programat la New York. Acolo vom afla absolut totul despre seria Galaxy Note 10. Smartphone-urile de ultimă generație vor putea fi, de asemenea, pre-comandate imediat, deși modelele 5G vor fi lansate la o dată ulterioară.

Stiri

Samsung este imbatabil în domeniul televizoarelor: lider și în Q2 2020

Samsung este un adevărat izvor de noi tehnologii mobile, dar și în domeniul televizoarelor. La sfârșitul săptămânii trecute consultanții din lanțul de...

Samsung a activat funcția ECG pe Galaxy Watch Active 2 în Coreea

Samsung a activat în cele din urmă funcția ECG sau măsurarea electrocardiogramei pe Galaxy Watch Active 2. Deocamdată, Coreea de Sud este...

Samsung lucrează la un nou laptop: Galaxy Book Flex 5G

Săptămâna trecută Samsung a prezentat o serie de produse noi Galaxy. Au văzut lumina zilei seria Galaxy Note 20, smartphone-ul pliabil Galaxy...

Galaxy Watch 3 vs Galaxy Watch: ce smartwatch este mai bun pentru tine?

Samsung Galaxy Watch 3 este succesorul așteptată cu nerăbdare al originalului Samsung Galaxy Watch. Acesta din urmă este unul dintre cele mai...

Samsung se așteaptă la o cerere mai mică pentru seria Galaxy Note 20

Samsung a lansat seria Galaxy Note 20 drept noile „telefoane de putere” pentru lumea în continuă schimbare. Cu toate acestea, aparent compania...

Audiență uriașă pentru lansarea online Samsung Galaxy Unpacked

Samsung a lansat în 5 august o adevărată galaxie de noi stele, unele mai strălucitoare ca altele. Au fost lansate Galaxy Note...

Samsung Galaxy Z Fold 2 lansat cu multe îmbunătățiri importante

Samsung Galaxy Z Fold 2 este oficial și aduce îmbunătățiri majore la un preț deocamdată necunoscut. Încă de la introducerea primului Galaxy...