Camera tip periscop a lui Galaxy S11 are numele de cod „Hubble”

825
Sursa Foto: NASA (Telescopul spațial Hubble)

Camera foto tip periscop a viitorului Samsung Galaxy S11 este numită codificat „Hubble”. Acest nume se  potrivește foarte bine cu o cameră foto ce va avea calități de zoom uimitoare. Numele se referă desigur la telescopul spațial american Hubble, un satelit cu o cameră telescopică deosebit de puternică, care la rândul său a fost numită după astronomul american Edwin Hubble.

Samsung are planuri mari pentru departamentul foto al următorului său dispozitiv de top, presupusul Galaxy S11. Recent a devenit clar că Samsung va testa un modul pentru aparatul foto tip „periscop” care permite zoom 5x. Nu știm sigur dacă tot departamentul foto sau doar camera cu teleobiectiv 5X este numită codificat „Hubble”. Pentru Samsung, dar și pentru noi, numele „Hubble” este în principal un indiciu pentru calitățile puternice ale noului aparat foto.

Posibil mai multe smartphone-uri Samsung cu „Hubble”

Samsung Galaxy S11 are numele de cod intern „Picasso”, al nume predestinat celebrității. Conform informațiilor de până acum, Galaxy S11 este de așteptat să aibă o cameră zoom 5x care folosește un „sistem periscop”.

De altfel, se pare că Galaxy S11 nu este singurul telefon Samsung care va veni pe piață cu un astfel de sistem de camere în 2020. Este posibil să existe mai multe dispozitive în conductă cu o astfel de „cameră Hubble”. Nu știm sigur dacă toate modelele Galaxy S11 vor obține această cameră sau va fi doar în varianta mai scumpă Galaxy S11+. Mai mult, nu știm ce rezoluție va avea o astfel de cameră.

Hubble este un telescop plasat pe orbită în jurul Pământului, în afara atmosferei terestre. Hubble a fost construit de NASA, cu aportul și contribuția Agenției Spațiale Europene. Hubble a fost lansat pe 24 aprilie 1990, a costat aproximativ 4,7 miliarde USD până la lansarea sa.

Informația de mai sus provine de la colegii noștri de la site-ul olandez Galaxy Club. Este un site de mare încredere care publică informații din surse sigure. Deși sursa acestei informații, făcute publice de Galaxy Club, s-a dovedit de încredere în trecut, nu sunt mai multe detalii despre acest lucru. Momentan până la apariția unor noi informații avem unele rezerve. Samsung Galaxy S11 va avea și quad-camera, cu o cameră principală de 108 MP.

Samsung este de așteptat să lanseze Galaxy S11 în a doua jumătate a lunii februarie cu vânzări preconizate în cursul lunii martie. Un nou procesor Snapdragon 865 sau Exynos 9830 va fi la bord, însoțit de Android 10 și probabil câteva funcții mai noi.