Camera lui Galaxy S23 Ultra peste S22 Ultra și Pixel 7 Pro

229
Actualizarea din martie
Sursa foto: phonearena.com

Una dintre cele mai așteptate lansări de telefoane de la începutul anului 2023 este seria Galaxy S23. Telefoanele acestei serii vor fi printre cele mai bune dispozitive Android de anul următor. Ice Universe a postat acum o fotografie făcută cu Galaxy S23 Ultra. Ice Universe a arătat cum se compară camera principală a lui S23 Ultra cu Galaxy S22 Ultra și telefonul emblematic al Google, Pixel 7 Pro. Pretinsul eșantion de cameră făcut Samsung Galaxy S23 Ultra arată extrem de interesant.

Știm că Galaxy S23 Ultra va fi echipat cu o cameră monstruoasă de 200MP cu o deschidere mare. Ice Universe a postat anterior o comparație a fotografiilor făcute cu Samsung Galaxy S22 Ultra și Galaxy 23 Ultra. Acum Universe Ice a revenit cu o altă comparație, via PhoneArena, dar de data aceasta a fost inclusă și o fotografie făcută cu Pixel 7 Pro. În acest fel vedem cum se comportă Galaxy S23 Ultra față de cele două telefoane. Văzând cele două fotografii una lângă alta este clar că S23 Ultra a produs o imagine mult mai bună.

Camera lui Galaxy S23 Ultra peste cele de la S22 Ultra și Pixel 7 Pro

Cele trei telefoane au fost folosite pentru a face o poză cu un dovleac și o papaya. Apoi Ice Universe i-a întrebat mai întâi pe adepții săi care fotografie le-a plăcut cel mai mult după mărire. Universul de Ghiață nu a dezvăluit telefoanele care au fost folosite pentru a face cele trei fotografii. O majoritate covârșitoare a utilizatorilor au votat pentru prima imagine, care a fost făcută cu Samsung Galaxy S23 Ultra.

Nu știm dacă este o surpriză că Galaxy S23 Ultra a făcut o treabă mai bună decât S22 Ultra. Lucru interesant, este că a evidențiat detaliile fine, cum ar fi crestele și liniile de pe fructe, mai bine decât Google Pixel 7 Pro. Acest telefon emblematic fost lansat recent de Google și este considerat unul dintre cele mai bune telefoane recente cu un foarte bun departament foto.

Zoom-ul digital apropie obiectele pixelând imaginea. Spre deosebire de zoom-ul optic, cel digital reduce rezoluția și diminuează calitatea imaginii. Zoom-ul optic folosește lentilele pentru a mări și a apropia obiectul de fotografiat.

O cameră cu mai mulți megapixelei are un avantaj față de o unitate de rezoluție mai mică, cum ar fi camera principală de 50MP a Pixel 7 Pro, când vine vorba de zoom digital. Asta pentru că o cameră cu un număr mai mare de megapixeli păstrează suficiente detalii pentru a se asigura că pixelii individuali sunt văzuți atunci când măriți o fotografie.

Viitoarea cameră de 200MP este uimitoare

Indiferent de cum se comportă S23 Ultra împotriva concurenței sale imediate, camera de 200 megapixeli cu siguranță îi va uimi pe iubitorii de fotografii. Ice Universe a spus anterior că aceasta ar fi cea mai mare îmbunătățire din ultimii ani de pe modelele emblematice Samsung în materie de camere foto.

Celelalte camere spate se pare că vor rămâne neschimbate. În acest fel ne putem aștepta la o cameră ultra-wide de 12MP, o cameră cu teleobiectiv de 10MP cu zoom 3x și o cameră tip periscop de 10MP cu zoom 10x.

Se zvonește că telefonul are un ecran de 6,8 inch (17,27 cm) și baterie de 5.000 mAh ca S22 Ultra. La bord va fi noul cip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 și posibil o nouă cameră frontală. Există, de asemenea, probabilitatea ca acesta să fie mai scump decât Samsung Galaxy S22 Ultra.