Iată ce poate face camera lui Samsung Galaxy S23 Ultra!

289
Ce poate face camera lui Samsug Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: via phonearena.com

Oamenii cumpără un telefon din tot felul de motive. Dar un număr mare dintre cei care vor un nou smartphone țin cont de capacitățile foto ale unui telefon și, prin urmare, vor o calitate superioară a imaginii. Producătorii sunt și ei conștienți de acest fapt, motiv pentru care limitele a ceea ce pot camerele noilor telefoane sunt depășite aproape în fiecare an. În această situație este și Galaxy S23 Ultra.

O modalitate prin care companiilor le place să promoveze cele mai recente îmbunătățiri ale departamentulul foto este oferirea cel puțin a unei camere care să bată tot de pe piață. Desigur, este de obicei ceva grandios, pentru a impresiona potențialii cumpărători. Acest lucru a rezultat din colaborarea Samsung cu renumitul regizor Sir Ridley Scott care, alături de directorul de imagine Flavio Labiano, a filmat un scurt film de patru minute numit Behold, folosind telefonul Galaxy S23 Ultra.

O cameră extraordinară de 200MP pe Galaxy S23 Ultra

Deoarece în astfel de proiecte este nevoie de multe lucruri pentru un videoclip profesional, Samsung Galaxy S23 Ultra a dat dovada capabilităților sale fotografice. Sigur că au fost folosite instrumente suplimentare în timpul filmării, cum ar fi iluminarea profesională, un suport pentru cameră pentru stabilizare și probabil și altele. Acestea fiind spuse, pe tot parcursul procesului, camerele de pe Galaxy S23 Ultra au fost cele care înregistrau totul.

Cei doi artiști Sir Ridley Scott și Flavio Labiano și-au împărtășit părerile despre lucrul cu cel mai recent flagship Samsung. Flavio Labiano a recunoscut că la început era îngrijorat că telefonul îl va restricționa anumite cadre, potrivit PhoneArena. Odată ce s-a obișnuit să lucreze cu Galaxy S23 Ultra, a fost însă surprins de versatilitatea sistemului de camere, menționând calitatea imaginii și intervalul dinamic al acestuia.

Sir Ridley Scott este un regizor de filme britanic considerat unul dintre cei influenți și mai renumiți regizori contemporani. Ridley Scott a fost înnobilat în 2003 de către regina Angliei pentru meritele sale cu titlul de „cavaler”.

Sir Ridley Scott spune că aceasta a fost o provocare mare și interesantă pentru el și echipa sa. El sugerează că este înfricoșător cât de bune au devenit telefoanele noastre la înregistrarea imaginilor. El a adăugat că acest factor de formă mic este foarte util, deoarece poți ajunge ușor în spații mici.

Rețineți că toate cele de mai sus sunt făcute pentru reclamă la Galaxy S23 Ultra. Dar și așa telefonul este clar capabil de asemenea realizări. Sigur nu trebuie să uităm că acest videoclip a fost realizat cu sprijinul unei echipe de realizatori de film profesioniști. Deci va fi greu pentru un amator să realizeze așa ceva. Dar, merită subliniat ce poate face noul flag-ship Samsung.