Samsung Galaxy S23 Ultra: cinci lucruri remarcabile la noul falgship

337
Samsung Galaxy S23 Ultra cinci lucruri
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy S23 Ultra este în sfârșit aici și sunt multe lucruri atrăgătoare la cel mai recent flagship Samsung. Ca în fiecare an, a existat o mulțime de hype în jurul smartphone-ului, inclusiv o serie de speculații cu privire la ce experiențe noi ar putea oferi dispozitivul. Deși multe noutăți sunt oarecum iterative față de Galaxy S22 Ultra, acest lucru nu îl împiedică să arate și să se simtă ca un dispozitiv nou. În această notă, considerăm că sunt cinci lucruri care ne impresionează la noul smartphone emblematic.

Cele mai bune caracteristici pe care le iubim absolut la smartphone încep cu limbajul său de design premium. De obicei la Samsung designul este la cel mai înalt nivel. Acum a fost dus la nivel de artă. În acest fel telefonul își justifică locul printre cele mai premium smartphone-uri din acest an. Alte caracteristici cheie includ până la 1TB de stocare internă; cameră principală de 200 MP din spate; suport pentru stiloul S-Pen pentru a profita la maximum de afișajul masiv; și utilizarea de materiale reciclate și ecologice. Cu aceasta din urmă veți fi unul căruia îi pasă de viitorul planetei, de schimbările climatice, beneficiind în același timp de una dintre cele mai bune experiențe de smartphone pe care le puteți avea astăzi.

Samsung Galaxy S23 Ultra: design Uber-premium

Design de super-clasă. Samsung Galaxy S23 Ultra poartă, fără îndoială, un limbaj de design premium, cu margini netede, curbate, care se potrivesc în curbura palmelor. Acest lucru face ca designul său să fie cât se poate de ergonomic, mai ales pentru dimensiunile mari care sunt aduse pentru a se potrivi în vastul display Dynamic AMOLED 2X de 6,8 inch al telefonului.

Odată cu asta, finețea generală a smartphone-ului este accentuată de utilizarea coloranților naturali în culorile smartphone-ului. Aveți patru dintre ele pentru toți cumpărătorii – Green, Phantom Black, Lavender și Cream. Acest lucru îl face diferit în ceea ce privește opțiunile de culoare disponibile pe flagship-urile anterioare Samsung. În plus, încă patru culori vor fi disponibile numai prin propriul magazin online al Samsung. Potrivit MySmartPrice, acestea sunt: Lime, Sky Blue, Graphite și Red.

Lime este o culoare cu o nuanță de galben-verde, numită așa după culoarea citricelor omonime numite limes. Numele „verde limon” a fost folosit din anul 1819 în Franța, pentru a descrie o varietate de minereu de zinc!

Designul de excepție continuă cu modulul foto spate, fiecare cameră iese în evidență individual puțin peste nivelul capacului spate. Smartphone-ul are o grosime de 8,9 mm și cântărește 234 de grame, compensând astfel greutatea din mână cu un profil subțire pentru a îmbunătăți ergonomia – chiar și cu un stylus garat în telefon.

Cameră de 200MP și stocare internă masivă pe Galaxy S23 Ultra

Stocare de 1TB. Pe lângă alte caracteristici, un factor cheie este disponibilitatea unei cantități mari de stocare internă. În comparație cu altele, smartphone-ul Samsung Galaxy S23 Ultra vine cu până la 1TB de stocare internă. Acesta din urmă se bazează pe standardul UFS 4.0, care va permite timpi rapizi de citire și scriere pe mediul de stocare flash. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți un profesionist creativ care filmează o mulțime de videoclipuri, puteți alege să stocați cele mai multe dintre ele local pe telefonul dvs., în loc să fie nevoie fie să le ștergeți, fie să le mutați pe o platformă de stocare în cloud și mai târziu să vă luptați să le accesați din alte locații.

Cameră principala de 200MP. Punctul principal al modelului Samsung din acest an este utilizarea unei camere principale de 200 megapixeli. Aceasta nu numai că permite combinarea a până la 16 pixeli adiacenți pentru a crea fotografii super clare de 12,5MP, dar permite și alte funcții, cum ar fi astrofotografie în modul RAW, cu un timp de expunere de până la 10 minute. Noua cameră este cea mai mare îmbunătățire a Galaxy S23 Ultra, față de camera principală de 108 MP de pe Samsung Galaxy S22 Ultra. Astfel permite funcții precum fotografia RAW de 50MP și capacitatea de a mări și decupa o fotografie fără a pierde detalii.

De asemenea, este încorporat cu capacități de fotografiere pe timp de noapte mai bune decât înainte, datorită funcției de separare a pixelilor și algoritmilor îmbunătățiți, care, la rândul lor, permit funcții precum fotografii portret de noapte și videoclipuri de noapte cu stabilizare optică a imaginii. De asemenea, primește funcții precum Astro-Hyperlapse, creând videoclipuri nocturne care au fost odată posibile doar cu camerele profesionale.

Samsung Galaxy S23 Ultra: suport pentru S-Pen și materiale ecologice

Incredibilul S Pen. O caracteristică foarte îndrăgită a smartphone-urilor din seria Galaxy Note de la Samsung a fost suportul pentru stiloul S-Pen. Acum Galaxy S23 Ultra continuă această moștenire. Stylusul Galaxy S-Pen este acum încorporat în smartphone, datorită unui slot care îl poate găzdui. Stylus-ul funcționează și ca un dispozitiv de intrare multifuncțional, permițându-vă să luați notițe din mers, să faceți capturi de ecran, să adnotați documente și multe altele, oferind astfel avantajelor de productivitate atât de necesare smartphone-ului.

Materiale reciclate și ecologice. Un factor cheie de luat în considerare în gadgeturile moderne de consum este capacitatea lor de a ține cont climă și durabilitate, în timp ce inovează cu responsabilitate. Samsung Galaxy S23 Ultra este fabricat dintr-un material de sticlă reciclat și folie PET reciclată. Pentru fiecare utilizator, acest lucru ar trebui să sporească credibilitatea smartphone-ului, fiind un dispozitiv premium, reducând în același timp daunele aduse mediului cauzate de electronicele noastre. Samsung afirmă că folosește și hârtie reciclată în ambalajul smartphone-ului.

Toate caracteristicile de mai sus sunt impresionante și așteptate cu siguranță de la un smartphone premium în lumea modernă. Dar este ceva ce lipsește la Samsung Galaxy S23 Ultra. Conectivitatea prin satelit. În noiembrie anul trecut, Samsung a fost spus că lucrează cu Iridium Comunications, pentru conectivitate prin satelit. Acest lucru a fost îmbunătățit și mai mult atunci când Qualcomm a lansat Snapdragon Satellite. Acest cip se află alături de procesorul de ultimă generație care alimentează smartphone-ul, pentru a oferi conectivitate prin satelit.

Din păcate, nu există conectivitate prin satelit la bordul Samsung Galaxy S23 Ultra. Șeful Samsung Mobile a declarat că aceasta va ajunge în acest an, probabil printr-o actualizare de software. Caracteristica de conectivitate de urgență este prezentă pe ultima serie a rivalului Apple: iPhone 14.