Acasă Stiri Camera video de pe Galaxy S8 va filma cu 1000 de cadre...

Camera video de pe Galaxy S8 va filma cu 1000 de cadre pe secundă!

Samsung Galaxy S8 cu data de lansare la sfârșitul lunii martie pe 29, ar putea oferi fanilor motivul final pentru a uita de bătrânul Galaxy S7 Edge.

O nouă scurgere de informații, sugerează că Samsung are ceva mare planificat pentru cel mai recent aparat de fotografiat de pe telefoanele sale.

Uitați caracteristicile foto-video a lui Galaxy S7 Edge – acest Samsung Galaxy S8 va fi primul telefon al companiei capabil să filmeze video la o rată de 1000 de cadre pe secundă.

Este posibil să fie primul smartphone creat vreodată cu aceste extraordinare abilități. O caracteristică inedită și interesantă.

Performanța de a filma clipuri cu 1.000 de cadre pe secundă, a fost posibilă prin integrarea unei memorii DRAM direct în senzorul camerei.

Pentru a compara, majoritatea telefoanelor noi nu văd mai mult de 120 până la 240 de cadre pe secundă.

Rezoluția imaginilor ochiului uman este de 576 de megapixeli. Ochii pot distinge aproape 10 milioane de nuanțe. Dintre animale, rechinul are corneea cea mai asemănătoare cu a omului. Ochiul este al doilea cel mai complex organ dupa creier. Irisul conține 266 de puncte caracteristice distincte. Amprentele doar 40 de caractere unice. 

Aceste noi telefoane Galaxy vor avea, design nou, fără butoane, display-uri curbate, care acoperă aproape întreaga față a telefonului.

Samsung produce deja unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata care ia niște imagini incredibile, Galaxy S7 Edge.

Dar noua cameră de la S8 va avea nu numai fotografii frumoase, dar, de asemenea, mișcare video super-lentă.

Samsung Galaxy S8 pare a fi telefonul inteligent care va bate totul în acest an.

Ce anume putem face cu 1.000 de cadre pe secundă? Putem crea clipuri video, filme, iar unele secvențe pot fi văzute după aceia cu încetinitorul.

Un film de 30 de cadre pe secundă va arata destul de sacadat, în timp ce la 120 de cadre pe secundă, începe să se vadă puțin mai bine, la 1.000 de cadre este excelent.

Samsung se pregătește atent și intens de lansarea primului său vârf de gamă din 2017.

Samsung a fost destul de eficientă pentru a proteja o serie de specificații și caracteristici legate de acest aparat.

În general înainte de lansare apar tot felul de zvonuri despre smartphone-urile de top, care încep să se dovedească a fi adevărate și se intensifică cu cât ne apropiem mai mult de data lansării.

Mai este foarte puțin până la lansarea lui Galaxy S8 când vom ști cu adevărat de ce este în stare, asta nu înseamnă că nu vor mai apărea în continuare și alte zvonuri.

Noul Samsung Galaxy S8 va fi lansat simultan la Londra și New York pe 29 martie.

Stiri

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...

Cum să mutați bara URL în partea de jos pe ecran la browserul Samsung Internet

Samsung Internet este browserul stoc pentru fiecare telefon și tabletă Galaxy produsă de compania Samsung. Este foarte simplu de utilizat, puteți opta...

Cele mai bune caracteristici pentru telefoanele Samsung cu One UI 4.0

One UI 4 este următoarea iterație a interfeței Samsung care se bazează pe Android 12. Interfața companiei coreene a parcurs un drum...

Mai multe funcții noi vin cu Snapdragon 8 Gen 1 pe telefoanele Android

Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 al companiei Qualcomm este oficial și este întors pe toate părțile în privința performanțelor. Dacă vreți un...

Iată cele mai populare zece emoji ale anului 2021! 😂

Folosirea de emoji pentru a exprima diferite emoții pe smartphone-uri este o practică zilnică pentru toți utilizatorii indiferent de telefon. Consorțiul Unicode...

Actualizare seria Galaxy S21, remediază eroarea video WhatsApp

Acum o săptămână sau două, seria Galaxy S21 a primit upgrade la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deși...

Cum să aveți grijă de un telefon certificat IP68 pentru rezistență la apă

Avem un sentiment de siguranță când ne prinde ploaia și aveam telefonul la noi, mai ales atunci când acesta este certificat IP68....