Acasă Stiri Camera video de pe Galaxy S8 va filma cu 1000 de cadre...

Camera video de pe Galaxy S8 va filma cu 1000 de cadre pe secundă!

Samsung Galaxy S8 cu data de lansare la sfârșitul lunii martie pe 29, ar putea oferi fanilor motivul final pentru a uita de bătrânul Galaxy S7 Edge.

O nouă scurgere de informații, sugerează că Samsung are ceva mare planificat pentru cel mai recent aparat de fotografiat de pe telefoanele sale.

Uitați caracteristicile foto-video a lui Galaxy S7 Edge – acest Samsung Galaxy S8 va fi primul telefon al companiei capabil să filmeze video la o rată de 1000 de cadre pe secundă.

Este posibil să fie primul smartphone creat vreodată cu aceste extraordinare abilități. O caracteristică inedită și interesantă.

Performanța de a filma clipuri cu 1.000 de cadre pe secundă, a fost posibilă prin integrarea unei memorii DRAM direct în senzorul camerei.

Pentru a compara, majoritatea telefoanelor noi nu văd mai mult de 120 până la 240 de cadre pe secundă.

Rezoluția imaginilor ochiului uman este de 576 de megapixeli. Ochii pot distinge aproape 10 milioane de nuanțe. Dintre animale, rechinul are corneea cea mai asemănătoare cu a omului. Ochiul este al doilea cel mai complex organ dupa creier. Irisul conține 266 de puncte caracteristice distincte. Amprentele doar 40 de caractere unice. 

Aceste noi telefoane Galaxy vor avea, design nou, fără butoane, display-uri curbate, care acoperă aproape întreaga față a telefonului.

Samsung produce deja unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata care ia niște imagini incredibile, Galaxy S7 Edge.

Dar noua cameră de la S8 va avea nu numai fotografii frumoase, dar, de asemenea, mișcare video super-lentă.

Samsung Galaxy S8 pare a fi telefonul inteligent care va bate totul în acest an.

Ce anume putem face cu 1.000 de cadre pe secundă? Putem crea clipuri video, filme, iar unele secvențe pot fi văzute după aceia cu încetinitorul.

Un film de 30 de cadre pe secundă va arata destul de sacadat, în timp ce la 120 de cadre pe secundă, începe să se vadă puțin mai bine, la 1.000 de cadre este excelent.

Samsung se pregătește atent și intens de lansarea primului său vârf de gamă din 2017.

Samsung a fost destul de eficientă pentru a proteja o serie de specificații și caracteristici legate de acest aparat.

În general înainte de lansare apar tot felul de zvonuri despre smartphone-urile de top, care încep să se dovedească a fi adevărate și se intensifică cu cât ne apropiem mai mult de data lansării.

Mai este foarte puțin până la lansarea lui Galaxy S8 când vom ști cu adevărat de ce este în stare, asta nu înseamnă că nu vor mai apărea în continuare și alte zvonuri.

Noul Samsung Galaxy S8 va fi lansat simultan la Londra și New York pe 29 martie.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...