Diferența dintre camerele de pe Galaxy S21 Ultra și iPhone 12 Pro Max

540
Diferenta dintre camerele Galaxy S21 Ultra si iPhone 12 Pro Max
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung vrea să demonstreze superioritatea camerelor de pe Galaxy S21 Ultra față de cele de pe modelul iPhone 12 Pro Max. Samsung a prezentat noi spoturi TV care prezintă confruntări ale camerei principale de pe Galaxy S21 Ultra și iPhone 12 Pro Max. Reclamele de televiziune de 15 secunde, compară camerele de pe S21 Ultra 5G cu departamentul foto găsit pe iPhone-ul de top Apple 12 Pro Max. Eticheta de pe ambele noi anunțuri spune „Actualizarea telefonului dvs. nu ar trebui să fie o retrogradare”.

Primul spot folosește ca model un sandviș cu brânză și cu ecran divizat orizontal. A doua reclamă arată capacitățile camerelor telefoto ale ambelor telefoane. Imaginea realizată de S21 Ultra este în partea de sus. În partea de jos este fotografia făcută de iPhone 12 Pro Max.

Camere: Galaxy S21 Ultra vs. iPhone 12 Pro Max

Odată cu apropierea sandvișului, Samsung Galaxy S21 Ultra oferă „detalii clare”. În acest timp Samsung se întreabă dacă camera Apple produce o imagine „suficient de detaliată”. Galaxy S21 Ultra oferă detalii considerabil mai multe și mai vii datorită camerei cu rezoluția de 108MP. Reclama se încheie cu îndemnul Samsung „Upgrade to epic details – Treceți la detalii epice”.

Folosind luna ca subiect, putem vedea cu ușurință diferența dintre zoomul spațial 100x pe S21 Ultra 5G și zoomul digital maxim 12x pe modelul Apple iPhone 12 Pro Max. Acest al doilea anunț arată cu adevărat că nu există concurență aici, conform PhoneArena. S21 Ultra face o fotografie excelentă, în timp ce iPhone-ul eșuează lamentabil. Folosind încă o dată ecranul divizat orizontal, Samsung arată imaginea lunii cu zoom-ul „100x”, în timp ce pentru imaginea lunară a iPhone-ului Samsung întreabă „Close enough – Destul de aproape?”.

Prima difuzare a unei reclame comerciale la televizor în SUA a avut loc la 1 iulie 1941. Jucau echipele de baseball Philadelphia Phillies și Brooklyn Dodgers. Reclama a fost pentru un ceas Bulova și a durat 10 secunde. A costat 9 dolari!

Aceste Reclame TV, chiar dacă nu la fel de inteligente ca unele anterioare, arată dominația camerelor Samsung asupra iPhone-ului Apple. Sunt comparații între cele mai bune modele emblematice actuale produse de cei mai importanți producători de telefoane din lume. Trebuie să remarcăm că Samsung Galaxy S21 Ultra și Apple iPhone 12 Pro Max sunt cele mai bune telefoane din lume în 2021.