Camere secundare mai bune pe Samsung Galaxy S25 Ultra

112
Galaxy S25 Ultra
Sursă foto: 9to5google

Peste puțin mai mult de o lună primim două telefoane emblematice pliabile și ele sunt în prim-planul știrilor. Dar, printre informațiile despre Flip 6 și Fold 6 mai aflăm unele lucruri, acum bune, despre Samsung Galaxy S25 Ultra. Potrivit unei surse de încredere, Samsung plănuiește un upgrade considerabil camerelor secundare de pe Galaxy S25 Ultra.

Samsung nu a schimbat foarte multe la modelul„Ultra” în materie de camere spate în ultimii ani. Este acolo o cameră principală de 200MP însoțită de camere ultrawide și telefoto. Este aceeași cameră de 200 megapixeli foarte bună, aflată atât pe Galaxy S23 Ultra cât și pe Galaxy S24 Ultra. Galaxy S21 Ultra a avut o cameră de 108 megapixeli.

Galaxy S24 Ultra folosește o cameră principală de 200 MP, o cameră cu teleobiectiv de 50MP 5x, încă o cameră cu teleobiectiv de 10 MP 3x și una de 12MP pentru fotografii cu unghi ultra-larg. Nu este deloc diferit de anii precedenți. S23 Ultra era aproape identic, cu excepția faptului că ambele camere telefoto aveau senzori de 10MP. De fapt, singura diferență în departamentul foto între Galaxy S21 Ultra și Galaxy S22 Ultra era camera principală de 108MP.

Totuși, acest lucru se poate schimba de data aceasta, deoarece urmează unele upgrade-uri considerabile. Potrivit lui Ice Universe, citat de 9to5Google, Galaxy S25 Ultra va folosi aceeași cameră cu rezoluție de 200MP ca Galaxy S24 Ultra. În schimb, camera telefoto și camera ultrawide vor avea ambele 50 megapixeli. Limbajul folosit de Ice Universe pe Weibo, în principal datorită traducerii, lasă puțin loc pentru confuzie. În acest fel cele două camere secundare de pe S25 Ultra vor avea rezoluții mai mari.

Sina Weibo este un site chinezesc de micro-blogging. A fost lansat la 14 august 2009 și este una dintre cele mai mari platforme de social media din China. Avea peste 586 de milioane de utilizatori activi în lunar în ianuarie 2024.

Chiar dacă suntem încă departe de lansarea lui Galaxy S25 Ultra, veștile sunt bune și sperăm să devină realitate. Samsung lansează de obicei seria sa emblematică Galaxy S în ianuarie. Sperăm că upgrade-ul va veni și cu unele îmbunătățiri ale software-ului, deoarece aceasta a fost întotdeauna problema cea mai mare.