Camerele pe Galaxy Z Fold 3 mai bune decât pe S21 Ultra, conform DxOMark

375
Camerele lui Galaxy Z Fold 3 este mai bune decat pe S21 Ultra conform DxOMark
Sursa Foto: DxOMark

Galaxy S21 Ultra are cele mai bune camere foto aflate vreodată pe un smartphone Samsung. Versatile și performante aceste camere oferă o calitate foarte bună a imaginilor și înregistrărilor și video. Samsung Galaxy S21 Ultra este chiar bun decât iPhone 13 Pro Max ca performanțe foto în privința camerelor ultra-wide și zoom. Dar conform DxOMark, Galaxy Z Fold 3 are o camere mai bună decât Galaxy S21 Ultra.

Conform SamMobile, site-ul francez DxOMark a publicat recent recenzia camerelor telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 3. Experții de la DxOMark au acordat camerelor Fold-ului 3 un scor de 124 de puncte. Este cu 1 punct mai mare decât varianta cu procesor Snapdragon a lui Galaxy S21 Ultra și, cu trei puncte mai mare decât varianta cu procesor Exynos.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Fold 3 are camere mai bune decât Galaxy S21 Ultra

Conform evaluării DxOMark, Samsung Galaxy Z Fold 3 are un zgomot mai mic în fotografierea imaginilor statice și a videoclipurilor în comparație cu Samsung Galaxy S21 Ultra. Mai mult, smartphone-ul pliabil de vârf al Samsung aparent are o performanță de focalizare automată mai fiabilă, expunere, culori și textură mai bune decât modelul S21 Ultra.

Cu toate acestea, S21 Ultra a obținut rezultate mai bune cu ultra-wide (48 de puncte) și zoom (98 puncte). Camera ultra-wide a lui Fold 3 a obținut 47 de puncte, iar camera cu telefoto a obținut 79 de puncte. Galaxy Z Fold 3 a obținut 103 puncte la înregistrarea video, în timp ce S21 Ultra a obținut 102 puncte.

DxOMark este un site web din Franța. Oferă evaluări ale calității imaginilor luate de dispozitive mobile. Evaluările DxOMark sunt folosite de presa din domeniu pentru a descrie caracteristicile de calitate a imaginilor camerelor din telefoanele mobile.

Am avut în redacție pentru teste și review ambele modele. Galaxy S21 Ultra cu procesor Exynos 2100 a realizat fotografii cu mai multe detalii, o gamă dinamică mai largă și o claritate mai bună. Are și o cameră selfie mai bună. Galaxy Z Fold 3 a avut rezultate mai bune în ceea ce privește focalizarea automată și videoclipurile cu lumină scăzută, dar a înregistrat culori mai saturate. Concluzia noastă nu este aceeași cu a specialiștilor de la DxOMark. Pentru noi Galaxy S21 Ultra a fost mai bun în domeniul foto, dar am fost foarte mulțumiți și de Fold 3, excepție camera in-display.