Noi informații despre camerele de pe Galaxy Z Fold 5 și Flip 5

264
camerele de pe Galaxy Z Fold 5 si Flip 5
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 vor fi lansate mai târziu în acest an. Acum avem noi informații de spre camerele foto aflate pe cele două pliabile. Acestea provin de la Yogesh Brar, cunoscut pentru informațiile sale publicate în acest domeniu. Yogesh Brar a sugerat că telefoanele pliabile de următoarea generație Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 nu vor veni cu mari modificări în domeniul camerelor. Astfel afirmația lui Brar contrazice un zvon anterior care susținea că Galaxy Z Fold 5 va avea o cameră de 108MP și una cu teleobiectiv de 64MP.

Potrivit AndroidHeadlines, Yogesh Brar susține că Galaxy Z Fold 5 va avea o cameră principală de 50 megapixeli, o cameră ultrawide de 12MP și o cameră teleobiectivă de 10MP. Samsung Galaxy Z Flip 5, pe de altă parte, va include o cameră principală de 12MP și o una ultrawide de 12MP.

Puține modificări în departamentul foto pe Galaxy Z Fold 5 și Flip 5

Unii dintre voi veți observa imediat că Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 au aproximativ aceleași configurații. Noutatea este că Yogesh Brar spune că ambele telefoane vor include noi senzori de imagine. Totuși, nu a împărtășit nicio informație suplimentară despre aceste noi camere. Nu suntem siguri dacă asta înseamnă că toți senzorii vor fi diferiți sau doar unii dintre ei, dar camerele nu vor fi identice cu cele de pe predecesorii lor. Ei bine, cel puțin pe baza acestor informații.

În postarea pe Twitter, Brar a mai adăugat că vom vedea o „balama îmbunătățită”, împreună cu „afișaje exterioare mai mari”. Este ceva ce știam deja, deoarece au fost mai multe în zvonuri de multă vreme. În plus, ambele telefoane vor fi alimentate de „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy”. Despre acest procesor au fost informații precedente că se va afla pe ambele telefoane pliabile.

Procesorul Intel 24 MHz i386, este considerat primul procesor mobil din lume. S-a aflat în primul smartphone din lume, Nokia 9000 Communicator (1996). Telefonul a avut sistemul de operare GEOS 3.0 și 8MB de memorie.

În baza acestei informații, rămâne de văzut dacă doar Galaxy Z Fold 5 va include Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy sau îl va primi și Galaxy Z Flip 5.  Acestea fiind spuse, se așteaptă ca ambele telefoane să se plieze complet de data aceasta. Acest lucru se datorează în principal noii balamale pe care Samsung o va folosi în ambele telefoane. Cuta va fi și ea mai puțin pronunțată, în timp ce ambele dispozitive vor fi certificate pentru rezistență la apă.

Sunt șanse ca ambele telefoane să fie lansate în luna august a acestui an. Samsung găzduiește de obicei cel de-al doilea eveniment Unpacked în august.