Jocul AR Candy Crush Friends Saga, disponibil pe Galaxy Note 10

808

Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ oferă un afișaj Dynamic AMOLED de cea mai bună clasă, cu certificare HDR10+. Acesta oferă utilizatorilor o mare acuratețe a culorilor și un confort optim pentru ochi. Dar, pentru pasionații de jocuri, Galaxy Note 10 vine de asemenea echipat cu Game Booster bazat pe AI. Aplicația este optimizată și poate analiza gameplay-ul și modelul de joc. Noul S Pen oferă, de asemenea, utilizatorilor modalități și mai dinamice de a juca datorită acțiunilor aeriene noi.

Predecesorul lui Note 10, Samsung Galaxy Note 9 a furnizat jucătorilor toate instrumentele de care aveau nevoie pentru cele mai bune experiențe de jocuri mobile. Cu Galaxy Note 10, utilizatorii vor putea descoperi un dispozitiv optimizat atât pentru jucătorii profesioniști cât și pentru amatori.

Candy Crush Friends Saga cu Hungry Yeti pe Note 10

Pentru a aduce utilizatorilor experiențe de joc distractive noi, Samsung a lucrat din greu pentru a crea experiențe exclusive cu jocuri mobile de top. Ultima reușită Samsung este aducerea popularelor jocuri lansate de King, Candy Crush Saga.

Ultimul joc, Candy Crush Friends Saga, aduce în viață unul dintre personajele sale emblematice, Hungry Yeti, cu o nouă caracteristică de realitate augmentată pentru utilizatorii de Android. Datorită noului parteneriat al companiei Samsung cu Candy Crush Friends Saga, utilizatorii Galaxy Note 10 și Note 10+ vor avea parte de un bonus exclusiv în interacțiunile AR în joc cu S Pen-ul.

Candy Crush Saga este un joc video lansat de compania King în 12 aprilie 2012. Candy Crush Friends Saga este cel mai recent joc din această serie. Până la sfârșitul lunii iulie 2018, veniturile totale obținute de Candy Crush Saga au fost de 3,91 miliarde de dolari. Este cel mai popular joc din Marea Britanie din toate timpurile.

Jucătorii trebuie să pună dispozitivul pe o suprafață plană pentru a vedea Hungry Yeti cum prinde viață pe ecran și în cameră. Hrănind zilnic acest iubit personaj al francizei Candy Crush, jucătorii pot câștiga cadouri pe care apoi le pot folosi în joc. Utilizatorii cu un Galaxy Note 10 sau Note 10+ pot să deblocheze mai multe funcții distractive în joc cu acțiunile S Pen Air, scuturând S Pen-ul vor activa dansul lui Yeti.

Starurile K-Pop din BlackPink au încercat primele noul joc pe Note 10

Superstarurile K-Pop Lisa și Jisoo din BLACKPINK, fani declarați Candy Crush, au fost invitate la sediul King din Stockholm pentru a fi primele care încercă noua funcție de pe Galaxy Note 10. „Suntem mari fani ai lui Candy Crush”, a declarat entuziasmată Lisa în timp ce vizita birourile companiei King. „Candy Crush Friends Saga are cele mai drăguțe personaje și am iubit întotdeauna pe Yeti”, a continuat Jisoo. „A fost foarte distractiv să-l văd pe Yeti și să dansez cu el”.

Funcția AR Hungry Yeti este disponibilă pe următoarele dispozitive Samsung: Galaxy A3, A5, A6, A7, A8/A8+, A30, A40, Galaxy A50, A60, A70, A80, J5, J5 Pro, J7, J7 Pro. Este disponibilă pe Galaxy Note 8, Note 9, S7/S7 Edge, S8/S8+, S9/S9+, Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G, Note10, Note10+, Galaxy Tab S3, Tab S4 și Galaxy Tab S5e.

Interacțiunile S Pen Air pentru caracteristica AR Hungry Yeti sunt disponibile exclusiv utilizatorilor de Galaxy Note 10 și Note 10+.