Samsung premiat la Canstar Blue Innovation Excellence Awards 2023

225
Canstar Blue Innovation Excellence Awards 2023
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Australia a primit două premii Canstar Blue Innovation Excellence Awards 2023, obținând premii de cinci stele în categoriile de dispozitive „Smart Devices” și „Home Entertainment”. Acestea au fost acordate pentru Samsung Galaxy Z Flip 4 și, respectiv, seria Samsung TV 2023. În 2023, Samsung a fost singurul brand care a primit mai multe premii Canstar Blue Innovation Excellence Awards la categoria aparate electrocasnice.

În acordarea distincțiilor de top, arbitrii Canstar Blue au considerat gama Samsung TV 2023 și telefonul Galaxy Z Flip 4 drept „premianți care schimbă jocul” în sectoarele lor. Canstar Blue a adăugat „Dispozitive inteligente – Smart Device” ca o nouă subcategorie „Aparate” anul acesta. Samsung Galaxy Z Flip 4 primind laurii a stabilit un punct de referință pentru inovațiile viitoare. Potrivit Canstar Blue, premiile de excelență în inovație sunt măsurate în funcție de cât de unic și perturbator este un produs pe piața actuală și de impactul pe care îl are asupra consumatorilor.

Canstar Blue Innovation Excellence Awards 2023

Samsung Galaxy Z Flip 4 este un smartphone care oferă o experiență pliabilă cu un design prietenos cu buzunarul. Mai mult, ediția BESPOKE le permite clienților să-și personalizeze culorile față, spate și cadru. În acest fel oferă o personalizare maximă pe care puține alte smartphone-uri de pe piață o oferă.” A spus Canstar Blue despre Galaxy Z Flip 4, potrivit SamsungNewsroom.

Gama de televizoare Samsung din 2023 oferă consumatorilor televizoare mari cu o calitate excelentă a imaginii și a sunetului. Arbitrii au fost impresionați de angajamentul continuu al Samsung față de inovație în spațiul televiziunii. Compania Samsung se străduie să ofere consumatorilor produse de înaltă calitate la prețuri mai accesibile.”

Canstar Blue este o companie de studiu de piață și servicii financiare înființată în 1992. Are sediul în Brisbane, Australia. Este principală agenție de cercetare de piață din Australia și Noua Zeelandă. Canstar verifică peste 30.000 de produse de la ~1.800 de mărci.

În plus față de aceste premii Canstar Blue Innovation Excellence Awards 2023, gama de telefoane inteligente Samsung deține în prezent premiul Canstar Blue Most Satisfied Customers Award 2023. Samsung a primit premii Canstar Blue pentru cei mai mulțumiți clienți și în 2021 și 2022. Aceste premii au fost în ​​categoriile de televiziune, cât și pentru sistemele home theater.

În 2023, Canstar Blue a recunoscut, de asemenea, că gama Samsung Bespoke de electrocasnice continuă să ofere „consumatorilor posibilitatea de a-și explora geniul creativ, fiind în același timp aparatele de înaltă calitate ale unui brand reputat”.