Samsung va mări capacitatea bateriilor de pe Galaxy Buds+ cu peste 50%

802
Sursa Foto: via phonearena.com

Noul set wireless Samsung Galaxy Buds+ (SM-R175) va fi lansat la începutul anului viitor. Se preconizează lansarea în jurul aceleiași perioade în care Samsung lansează seria Galaxy S11. Viitoarele căști wireless Samsung ar putea avea o baterie mult mai mai mare decât cea disponibilă acum pe setul original Galaxy Buds.

Acest lucru înseamnă că accesoriul audio al gigantului tech ar putea vedea lumina zilei de pe 18 februarie, când ne așteptăm ca Samsung să introducă noile sale modele emblematice din seria Galaxy și un nou telefon pliabil Galaxy Fold 2. Cel mai probabil Samsung Galaxy Buds+ va avea concurent setul companiei Apple, AirPods Pro.

Căștile wireless Galaxy Buds+ cu o baterie de 600 mAh

Sunt informații din mai multe surse că noile Buds+ vor avea și anularea activă a zgomotului (ANC). Dar, conform PhoneArena, cea mai mare noutate, alături de ANC, va fi echiparea cu o baterie a cărei capacitate este mai mare decât dublul celei anterioare.

Agenția de reglementare FCC din Statele Unite a certificat recent setul Galaxy Buds+. Din documentația Federal Communications Commission rezultă o durată de viață îmbunătățită a bateriei pe Buds+. O imagine a etichetei publicată de FCC dezvăluie că bateria de pe fiecare cască va avea 150mAh, în timp ce carcasa va avea o baterie de 600mAh. Carcasa originală Galaxy Buds (SM-R170) are o baterie de 252mAh, în timp ce mugurii individuali au o baterie de 58mAh. Deci, dacă datele de la FCC nu sunt schimbate, toate bateriile de pe Buds+ vor fi mai mari cu mai mult de 50%.

AKG Acoustics a fost o companie austriacă de microfoane și căști pentru utilizatori profesioniști. A fost fondată în 1947 în Viena. În 1963, compania a primit premiul de stat în Austria, care permite folosirea stemei austriece în afaceri. AKG este acum o marcă a diviziei Harman parte a Samsung.

Actualele căști wireless Buds asigură până la 13 ore de viață a bateriei, inclusiv șapte ore de la carcasă. Dacă nu aveți timp pentru a alimenta complet căștile wireless, o încărcare de 15 minute va oferi 1,7 ore de sunet audio excelent reglat de AKG. Căștile Samsung se conectează wireless la orice dispozitiv Galaxy cu funcția de încărcare Wireless PowerShare.

La începutul acestei luni, am aflat că Galaxy Buds+ va fi probabil echipat cu 8GB spațiu de stocare. Noul set audio Samsung va fi oferit în alb, argintiu, negru și galben. Odată cu brandul Buds+, se pare că Samsung intenționează să vândă în continuare și Galaxy Buds original.