Căștile wireless Samsung Galaxy Buds, o experiență „Sound by AKG”

1510

Au cam început să dispară zilele în care căștile au fost atașate la capătul unui cablu. Implementarea tehnologiei Bluetooth la căștile prin care ascultăm la smartphone-uri a dus la eliminarea cablurilor. Așa au apărut căștile Samsung Galaxy Buds. Acum utilizatorii nu mai trebuie să-și facă griji că se încurcă sau se fac nod cablurile în buzunarele lor.

Samsung cu noile Galaxy Buds oferă cea mai bună performanță audio și avantajul unor căști fără fir. Sunt mai mici și mai ușoare decât generația anterioară și mult mai confortabile. Cu eficiența îmbunătățită a bateriei, acesta oferă un timp mai îndelungat de utilizare cu o singură încărcare. Poate cel mai important, calitatea sunetului a fost îmbunătățită cu tehnologia AKG, marca audio premium a Harman.

Actualizarea de la generația anterioară este clară în ceea ce privește specificațiile. Căștile Galaxy Buds sunt foarte ușoare, astfel încât sunt aproape imposibil de detectat în palma mâinii. Dimensiunea este, de asemenea, mai mică decât căștile wireless existente de la Samsung, „Gear IconX”. În loc să le agățați de urechi, Galaxy Buds asigură cea mai bună potrivire posibilă în ureche și nu vor cădea ușor de acolo.

Căștile Samsung Galaxy Buds sunt elegante și pot fi asortate la orice stil

Căștile sunt de dimensiuni compacte care se potrivesc în interiorul urechilor, iar exteriorul este modelat într-o formă frumoasă și bine rotunjită. Luciul de material de la suprafață este natural și merge bine cu diferite tipuri de stiluri. Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește asortarea aspectului elegant al căștilor Galaxy Buds cu stilul de îmbrăcăminte.

AKG Acoustics – Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft m.b.H. – este o companie fondată în 1947 în Austria. Este o firmă producătoare de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru aparate profesionale. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu Grammy. Acum AKG este deținută de Samsung Electronics.

„Sound by AKG” este gravat pe ambalajul produsului. Acest lucru arată încrederea companiei în calitatea ireproșabilă a sunetului emis de Galaxy Buds, echilibrat și consistent. Pentru cei care au anumite preferințe de sunet, cu aplicația „Galaxy Wearable” pot alege una dintre cele cinci presetări EQ și pot personaliza profilul de sunet.

Calitatea sunetului în timpul apelurilor telefonice este remarcabilă în claritate, o experiență excelentă! Un set bun de căști își păstrează calitatea sunetului nu numai când se redă muzica ci și în timpul apelurilor telefonice. Exact asta face Galaxy Buds, conform News Samsung. Cele două microfoane încorporate controlează volumul vocii în funcție de mediul înconjurător.

Este foarte util, când efectuați apeluri telefonice într-un mediu zgomotos, alegerea unor intra-auriculare care să se potrivească perfect în urechi. Primiți trei seturi în dimensiuni diferite în cutie! Acest lucru vă ajută în blocarea zgomotului din mediul înconjurător, astfel microfonul încorporat în duza interioară a căștii poate regla și ridica ușor vocea utilizatorului.

Caracteristici utile, inclusiv o conexiune excelentă și „Find My Earbuds”

Căștile wireless Samsung se conectează automat la telefonul smartphone al utilizatorului atunci când carcasa este deschisă. Se deconectează atunci când căștile sunt plasate înapoi în carcasă. Cu o simplă apăsare pe cască, utilizatorii pot reda sau întrerupe melodia curentă sau pot trece la melodia anterioară sau următoare. Utilizatorii pot chiar să dea comenzi sau să activeze și să dezactiveze anumite funcții utilizând comanda vocală.

Atunci când căștile sunt undeva unde ați uitat de ele, utilizatorii puteți activa funcția „Find My Earbuds” pe aplicația Galaxy Wearables. Căștile vor începe să emită un sunet care va ajuta la găsirea acestora.

Activând „Notificări”, utilizatorii pot primi o notificare vocală când ascultă muzică și primesc un mesaj sau e-mail. Această caracteristică este utilă pentru cei care trebuie întotdeauna să fie disponibili la serviciu sau când așteaptă un mesaj important. De asemenea, utilizatorii pot gestiona notificările și le pot activa sau dezactiva pentru anumite aplicații. „Modul de sunet ambient” permite ca zgomotul din mediul înconjurător să fie auzit, fără a scoate căștile.

Durată mai lungă de viață a bateriei la Galaxy Buds

Galaxy Buds durează până la șase ore când sunt folosite pentru a asculta muzică și cinci ore pentru a efectua apeluri telefonice. Desigur, deoarece cutia Galaxy Buds acționează ca un încărcător, căștile pot dura mai mult. Este la îndemână în timp ce vă aflați într-o excursie sau într-o deplasare mai lungă. Caracteristica de încărcare fără fir nouă introdusă adaugă și confort. Se pot încărca wireless și de la un smartphone Galaxy S10.

Bateria durează 100 de minute după o încărcare de 15 minute. Timpul poate varia în funcție de stilul de ascultare a fiecărui utilizator individual. „Wireless PowerShare” se limitează la seria Galaxy S10 și se va opri din încărcare pentru Galaxy Buds când bateria smartphone-ului scade sub 30%. Datorită acestei caracteristici, utilizatorii nu trebuie să verifice în mod constant durata de viață a bateriei pe Galaxy Buds.

Toți cei ce folosesc Galaxy Buds sunt pe mâini bune, dispun de o calitate excelentă a sunetului, o mare durată durata de viață a bateriei, un design elegant și o potrivire confortabilă în urechi. Pentru cei care caută căști wireless, Samsung Galaxy Buds sunt alegerea perfectă.