Acasă Stiri Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că de data aceasta vom primi trei modele: Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Se speculează că viitoarea seria Galaxy Tab S8 va fi despachetată de gigantul high-tech la începutul anului 2022. Acum cunoscutul tipster Ice Universe a dezvăluit capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra. Modelul „+” va avea o baterie de aceeași capacitate cu Samsung Galaxy S7+, conform GizmoChina.

Samsung Galaxy Tab S8+ cu o baterie de 10.090mAh

Modelele Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+, care au debutat anul trecut în luna august au venit cu baterii de 8.000 și 10.090mAh. Deși dimensiunea bateriei la Galaxy Tab S8 nu este cunoscută momentan, noua scurgere relevă faptul că Galaxy Tab S8+ are o baterie de 10.090mAh, în timp ce Galaxy Tab S8 Ultra va avea o baterie de 11.500mAh.

Universul de ghiață a mai menționat că numărul modelului Tab S8+ este SM-X80x, iar numărul modelului Tab S8 Ultra este SM-X90x. Acest lucru indică faptul că numărul modelului Tab S8 ar putea fi SM-X70x. De mulți ani, Samsung folosește litera „T” în numerele modelelor tabletelor sale din seria S. Cu toate acestea, se pare că compania a decis să utilizeze litera „X” în loc de „T” în numerele de model din gama Tab S8.

Litera „T” este a doua cea mai frecvent utilizată consoană în Limba Română. Litera „R” este cea mai frecvent utilizată. Litera „T” Este cea mai frecvent utilizată consoană și a doua literă cea mai comună în textele în limba engleză.

Informațiile anterioare au dezvăluit că Galaxy Tab S8 Ultra poate avea un ecran Super AMOLED de 14,6 inch (37,08 cm). Pe toate cele trei modele ecranul va avea rata de actualizare de 120Hz. Vor mai fi la bord camere duble frontale de 8 + 5MP și încărcare rapidă de 45W.

Toate modelele vor avea S Pen activat de Bluetooth

Procesorul este momentan necunoscut, dar cel mai probabil va fi din noua generație de Snapdragon, însoțit de 12GB RAM și până la 512GB spațiu de stocare. În același timp Galaxy Tab S8+ poate veni cu un ecran de 12,4 inch (31,50 cm). Va avea o cameră frontală de 8MP, încărcare rapidă de 45W, 8GB RAM și până la 256GB spațiu de stocare.

Modelul mai mic, Galaxy Tab S8, poate veni cu un afișaj TFT cu diagonala de 11 inch (27,94 centimetri). Va mai avea o cameră frontală de 8MP, baterie de 8.000mAh cu încărcare de 45W, 8GB RAM și 128GB stocare. Galaxy Tab S8 Ultra, Tab S8+ și Tab S8 vor oferi câteva caracteristici comune. Vor avea un sistem dual-camera spate de 13 + 5MP cu bliț, difuzoare quad și suport S Pen activat Bluetooth.

Stiri

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...

Samsung Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic: iată ce au la interior!

Samsung a lansat noua serie Samsung Galaxy Watch 4 alături de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Sunt două...