Capodopere pentru The Frame de la Hermitage prin „The Art Store”

882
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat un parteneriat cu Muzeul Hermitage din Sankt Petersburg. Prin acest parteneriat celebrul muzeu din Sankt Petersburg va furniza versiuni digitale ale lucrărilor de artă către magazinul virtual de artă Samsung pentru televizorul The Frame. Hermitage va fi primul muzeu rus care își va prezenta piesele în colecția Art Store. Colecția este disponibil pentru proprietarii The Frame din întreaga lume.

Până în mai 2020, Art Store va avea 52 de noi lucrări de artă de pictori ruși și europeni de renume mondial. Astfel televizorul The Frame își va îmbunătăți substanțial operele digitale, conform News Samsung. Piesele care vor fi disponibile prin acest parteneriat vor include, dar nu se limitează la: ”Poppy Field” de Claude Monet, „Rave te hiti aamu” de Paul Gauguin, „Case Along a Road” de Paul Cezanne, „Boulevard Montmartre in Paris” de Camille Pissarro, „Hunt Hunt în Maroc” de Eugene Delacroix și „Întâlniri ale lui Abraham și Melchizedek” de Peter Paul Rubens.

Peste 1.200 de lucrări de artă sunt disponibile pentru The Frame

Samsung este încântat să ofere opere de artă de renume la nivel mondial în The Frame prin Art Store”. A declarat Jongsuk Choo, vicepreședinte executiv Business Display la Samsung Electronics. „Muzeul Hermitage găzduiește unele dintre cele mai cunoscute picturi rusești din lume. Acest parteneriat este un pas important pentru a ajuta tehnologia să se îmbine fără efort în viața consumatorilor„.

În prezent, Art Store Samsung, este disponibil ca abonament pentru 5,99 dolari pe lună. Acesta oferă prin The Frame, peste 1.200 de lucrări ale unor artiști și fotografi celebri. Se regăsesc aici Cezanne, Rubens, Monet, Bosch, Klimt, Van Gogh, Alex Webb, David Alan Harvey și mulți alții. Magazinul de artă al The Frame include, de asemenea, opere de artă din muzee și galerii de renume mondial, precum Prado, Albertina, Tate, Uffizi, Louvre, Muzeul Victoria și Albert, Magnum Photos și LUMAS.

Galeriile Uffizi este unul dintre cele mai importante muzee din lume și are cea mai mare colecție de lucrări Renaissance. Aici se găsesc lucrări celebre și capodopere ale artei mondiale. Galeriile sunt situate în Florența, Italia. Sandro Botticelli, Leonardo da Vinci, Eugène Delacroix și alții au lucrări expuse aici.

Televizoarele The Frame și The Serif din 2019 au ecrane QLED de o calitate inegalabilă. Ambele televizoare nu sunt numai plăcute din punct de vedere estetic, dar afișează în rezoluție 4K, volum de culoare 100% și niveluri de contrast ridicate.

Samsung a expus la Cosmoscow 2019 mai multe modele TV

Pe lângă parteneriatul cu Muzeul Hermitage cu piese exclusive pentru Art Store, Samsung a expus peste 29 de modele TV la Cosmocow 2019, care a avut loc între 5 și 8 septembrie la Moscova. Târgul de artă este unul dintre cele mai populare evenimente pentru colecționarii de artă, pentru designeri și arhitecți. Anul acesta a atras peste 3.000 de vizitatori VIP și peste 30.000 de vizitatori în general.

Televizoarele Samsung, inclusiv uluitoarele The Frame și The Serif dar și modelele premium QLED 8K TV, au fost expuse pe toată durata târgului Cosmoscow 2019. Modelele au fost afișate în salonul VIP, în salonul media și în mai multe cabine, inclusiv Galeria ARTIS, Galeria Artwin, Galeria Anna Nova, Galeria Triunghi, Galeria MIRRA.