Samsung Electronics a lansat televizorul The Serif TV în Rusia

1275
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat în Rusia televizorul, unic în felul său, The Serif TV. Acesta a fost dezvoltat în colaborare cu renumiții designeri industriali francezi Ronan și Ervan Burulleks, specializați în crearea de design pentru obiecte de interior și mobilier.

Aspectul original transformă The Serif într-un obiect central din orice cameră. Corpul elegant al televizorului în profil seamănă cu majuscula literei „I”. Marginile laterale înguste se extind până la bază și în partea de jos acționează ca un suport. Panoul din spate al televizorului ascunde toate interfețele și firele, astfel încât televizorul poate fi amplasat oriunde în cameră, așezându-l pe piedestal, masă sau chiar pe picioarele care vin la pachet.

Design unic și calitate extraordinară a imaginii cu The Serif TV

Pentru calitatea imaginii, The Serif este dotat cu afișajul QLED dot quantum de la Samsung Electronics. Oferă 100% volum de culoare și o reproducere precisă a culorilor (peste un miliard de nuanțe)! Ecranul afișează detalii extraordinare atât în ​​scenele luminoase cât și în cele întunecate. The Serif TV are standardul HDR10+. Ecranul QLED nu este afectat de efectul de ardere al ecranului, astfel încât imaginile statice, cum ar fi screensavere, fotografii sau imagini pot fi redate pe el mult timp.

The Serif are Ambient Mode, o caracteristică distinctivă a televizoarelor QLED Samsung. Ecranul televizorului poate fi ajustat la textura și culoarea peretelui pe care este amplasat și poate afișa ora, prognozele meteo, fotografii de familie și lucrări de artă. Samsung a prezentat noile sale modele de televizoare pentru 2019, The Serif TV și The Frame la CES 2019.

Rusia este cea mai întinsă țară din lume, două ori mai mare decât teritoriul celei de-a doua țări ca întindere, Canada. Limba rusă este a cea mai folosită pe Internet după limba engleză. În 1867, Rusia a vândut Statelor Unite teritoriul Alaska pentru suma de 7,2 milioane de dolari.

Televizorul The Serif este compatibil cu aplicația Apple TV

Ascultarea muzicii preferate pe The Serif TV este un lucru foarte ușor: doar o singură atingere de NFC. Un sistem multi-canal și boxele creează un sunet uimitor. Televizorul este compatibil cu mai multe dispozitive Apple. Funcția AirPlay 2 încorporată vă permite să descărcați conținut, să vizionați fotografii și videoclipuri și să ascultați muzică direct pe televizor. Puteți găsi și urmări filmul dvs. preferat dintr-o colecție mare de conținut folosind aplicația Apple TV, conform News Samsung.

Televizorul The Serif lansat în Rusia este disponibil în alb și poate fi pre-comandat în magazinul online oficial Samsung. Prețul de vânzare pentru The Serif de 43 inch (109,22 cm) este de 69.990 ruble, aproximativ 950 €. The Serif de 49 inch (124,46 cm) costă – 89.990 ruble iar The Serif de 55 inch (139,7 cm) costă 109.990 ruble, aproximativ 1.490 €.