Caracteristicile căștilor Galaxy Buds 2 au apărut în aplicația Galaxy Wearable

522
Caracteristicile castilor Galaxy Buds 2 au aparut in aplicatia Galaxy Wearable
Sursa Foto: via gearxnews.com

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2 vor fi lansate la evenimentul Unpacked 2021. Aplicația Galaxy Wearable a fost actualizată și a primit asistență pentru viitorul set TWS Buds 2. Cu această ocazie opțiunile și culorile noilor căști Samsung au fost dezvăluite prin intermediul aplicației.

Samsung a lansat o nouă actualizare a aplicației sale Galaxy Wearable și, deși actualizarea nu specifică în jurnalul de schimbări funcții noi, cea mai recentă versiune adaugă suport pentru Galaxy Buds 2. Cel mai probabil acest suport tehnic este și pentru Galaxy Watch 4 / Watch 4 Classic. Aceste produse purtabile Samsung sunt așteptate să debuteze la evenimentul Galaxy Unpacked în august.

Noi detalii căștile Galaxy Buds 2 au apărut în Galaxy Wearable

Datorită actualizării aplicația afișează acum imagini ale Galaxy Buds 2 în cinci culori, potrivit 91Mobiles. Tot de aici aflăm că vor accepta Anularea zgomotului activ (ANC), deși ar trebui să fie destul de simple în comparație cu Galaxy Buds Pro. Cu toate acestea, căștile vor avea noi opțiuni de control, un tablou de bord al bateriei reproiectat și multe altele.

Conform aplicației Galaxy Wearable, fiecare cască Buds 2 va avea o baterie de 61mAh. Carcasa de încărcare va avea o baterie de 472mAh, similară cu a setului Samsung Buds Pro. Aceasta înseamnă că ne putem aștepta la o durată a bateriei de 20 de ore. De asemene, cu ANC oprit durata de viață a bateriei va fi de 28 de ore. Noile căști au capacitatea de a activa / dezactiva acțiunile cu atingere simplă, dublă, triplă și menținere individuală. Există un egalizator, notificări citite cu voce tare, conexiune perfectă și Find My Earbuds. Tabloul de bord al bateriei a primit o revizie și acum arată capacitatea bateriei fiecărei căști. Noul set Samsung pare să vină fără audio 360. Vedeți pe I❤️Samsung cum să gășiți căștile Galaxy Buds pierdute!

Funcția Find My Earbuds – Găsește-mi căștile utilizează aplicația Galaxy Wearable pentru a găsi casca / căștile pierdute. Căștile trebuie să fie încărcate și conectate la aplicația de pe telefon sau tabletă pentru a le localiza.

Viitorul set wireless Samsung va fi disponibil în 5 culori – negru, alb, verde, violet și galben. Deoarece suportul pentru noul set wireless Samsung pare să fie în faza beta, există șansa ca funcționalitățile și opțiunile reale să se schimbe după lansarea oficială. Noile căști TWS Samsung vor costa în jur de 149,50 euro (176$).