Samsung a lansat setul special Galaxy Buds Pro Adidas Originals

691
Samsung a lansat setul special Galaxy Buds Pro Adidas Originals
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a dezvăluit o nouă versiune a setului wireless Galaxy Buds Pro în colaborare cu renumita companie Adidas. Pachetul special Galaxy Buds Pro Adidas Originals va fi vândut în Coreea de Sud în cursul acestei săptămâni. Acest set a fost creat pentru a prezenta eforturile ecologice ale companiei Samsung. Versiunea specială a Galaxy Buds Pro vine în combinația de culoare albă asociată cu dungile verzi Adidas Originals.

Pachetul special Buds Pro Adidas Originals are un preț de 279.000 KRW (aproximativ 215 euro) și va fi vândut pe site-ul Samsung și Kakao. Ediția specială a căștilor cu adevărat fără fir va fi disponibilă în Coreea de Sud începând cu 7 aprilie. Pachetul este format din setul Galaxy Buds Pro, o carcasă snapback Adidas Originals și un cupon special pentru achiziționarea pantofilor sport Adidas Stan Smith.

Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Originals

Când este asociat cu un smartphone Galaxy, ediția specială Galaxy Buds Pro va activa o temă personalizată Adidas. Aplicația are un ecran de blocare personalizat, pictograme, ecran de apel și ecran de mesaje pe smartphone-ul Galaxy conectat. Toate caracteristicile și specificațiile noului set sunt la fel cu modelul original Buds Pro.

O pictogramă cu acces rapid la magazinul online oficial Adidas va fi, de asemenea, adăugată la smartphone. Carcasa snapback este realizată din plastic reciclat, conform Samsung citat de SamMobile. Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro utilizează 20% materiale post-consumator (PCM) prietenoase cu mediul pentru a reduce deșeurile.

Adidas a fondată în 1924 și are sediul în Germania. Este al doilea producător mondial de articole sportive din lume. În 1952 Adidas a achiziționat logo-ul cu 3 dungi de la compania finlandeză Karhu Sports, pentru două sticle de whisky și echivalentul azi a 1.600€.

Oficialii Samsung Electronics au declarat: „Planificăm acest pachet special pentru consumatorii care caută un produs de valoare și ecologic. Este vorba în special de generațiile M și Z care sunt interesate de produse durabile. Vom continua să consolidăm ecosistemul ecologic unic al Galaxy, printr-o colaborare semnificativă cu diferite mărci în viitor”.